Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Billige lån

Find billige lån online med lav rente og hurtig udbetaling af pengene. Vælg mellem
de forskellige lånetyper, ansøg med NemID og få svar med det samme.

 

Billige lånBillige lån på nettet

I vores oversigt over billige lån bliver du introduceret for danske låneudbydere, som kan tilbyde dig et attraktivt forbrugslån eller kviklån. Bemærk at vi modtager provision fra udbyderne på listen.

Billige lån på nettet bliver efterspurgt af et stigende antal danske låntagere. Der kan være forskellige definitioner på billige lån, som kan variere fra person til person. Selvom du opfatter et lån som værende billigt, så har dine venner og familie ikke nødvendigvis den samme opfattelse.

Den almene definition på et billig lån er et lån, hvor de samlede omkostninger er lavere end gennemsnittet. Skal du have reelle forudsætninger for at vurdere, om et lån er billigt eller ej, så skal du have et vis kendskab til det nuværende lånemarked.

De danske låneudbydere har vidt forskellige lånevilkår, som appellerer til forskellige behov. Et billigt lån er ikke en officiel lånetype, da lånet i princippet kan omfatte alle lånetyper – forbrugslån, sms lån, kviklån osv.

Selvom du finder flere låneudbydere, som tilbyder de samme vilkår, så kan der være stor forskel på de reelle omkostninger. Skal du finde et billigt hurtig lån online, så er du nødt til at skabe dig et overblik over de aktuelle låneudbydere. Den stigende efterspørgsel på online lån hænger i høj grad sammen med, at det er både hurtigt og billigt at låne penge på nettet.

Sådan optager du billige lån uden renter

Lån uden renterSelvom det lyder for godt til at være sandt, at du kan optage lån uden at betale renter, så er det ganske sandfærdigt. Lån penge gratis hvis du er ny kunde hos en eller flere af de låneudbydere, som reklamerer med gratis lån.

Optagelse af et lån uden renter kan f.eks. lade sig gøre hos Vivus og Kvikautomaten, hvor alle nye låntagere kan låne op til 4.000 kr. uden renter og gebyrer. I vores store oversigt bliver du introduceret for den forventede rentesats for de fleste lån. I den forbindelse er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at renten kan variere, da rentesatsen bliver udregnet på baggrund af personlige kreditvurderinger. Se hvordan du låner penge hos Vivus uden renter klik her.

Ydermere skal du være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alle lån uden renter, som er gratis. Kigger du på en låneaftale, vil du nemlig blive introduceret for, at der er mange andre låneomkostninger end blot renten. Som udgangspunkt er det fint at være opmærksom på renten, så længe du er klar over, at det ikke er den eneste relevante faktor. Når det drejer sig om lån, skal du nemlig også kigge efter disse faktorer:

 • Stiftelsesomkostninger
 • Administrationsomkostninger
 • PBS gebyrer
 • Øvrige omkostninger og gebyrer

Pointen er, at lån uden renter ikke nødvendigvis er billigere end andre lån. Du kan nemlig først vurdere, om et lån er billigt, når du er bekendt med de samlede omkostninger. De samlede låneomkostninger bliver belyst takket være ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), hvor alle gebyrer og omkostninger er blevet medregnet i det endelige facit. Ifølge Retsinformation §5. har alle banker og låneselskaber pligt til at oplyse ÅOP i forbindelse med en kreditaftale.

Billig lån til studerende

Billige lån til studerendeBillig lån til studerende findes også på nettet, hvor du som studerende har mulighed for at låne penge i din studietid. Det er de færreste studerende, som vælter sig i penge, hvorfor det er heldigt, at man kan få hjælp til finansieringen.

Du kan som studerende optage et såkaldt studielån, men du kan også vælge en af de mange andre lånetyper bestående af forbrugslån, kviklån og mobillån. Der udbydes mange lån til unge på 18 år og opefter, så du har også mulighed for at optage et lån, hvis du er blevet erklæret myndig og desuden opfylder de øvrige krav.

Det anslås, at omkring 1 ud af 3 studerende optager et eller flere lån i studietiden, så du er langt fra den eneste studerende, som har haft brug for hjælp på den økonomiske front. Du har altså ingen grund til at skamme dig, da dét at optage lån efterhånden er noget af det mest naturlige i verden.

Det er meget forskelligt, hvad danske studerende låner penge til, men der er alligevel nogle punkter, som går igen:

 • Faste udgifter (husleje, bredbånd, telefon m.v.)
 • Undervisningsmateriale (bøger, licenser m.v.)
 • Uforudsete udgifter (regninger fra tandlæge, mekaniker m.v.)

Du kan optage et hurtigt lån til studerende, hvis du ikke har mulighed for at låne penge af venner eller familie. Såfremt du skal optage et lån for første gang, bør du tage en snak med dine forældre, så du kan blive lidt klogere på, hvad det vil sige at låne penge og sætte sig i gæld.

Find det billigste lån på nettet

Der er ingen grund til at stille sig tilfreds med et billigt lån, når du kan optage det billigste lån. Selvom det kan virke uoverskueligt at finde det billigste lån på markedet, så er det slet ikke så kompliceret, som du kan forestille dig. Det billigste lånetilbud er nemlig det lånetilbud, som har den laveste ÅOP. Hvis du vil identificere de billigste lånemuligheder, så er det selvfølgelig nødvendigt, at du sætter tid af til at undersøge markedet. Billigste lån på nettet

Du kan med fordel følge disse simple trin:

 1. Fastlæg og afgræns dine lånebehov (lånebeløb og løbetid)
 2. Send låneansøgninger til flere udbydere
 3. Vælg det billigste lån på markedet

Fastlæg og afgræns dine lånebehov

Vil du finde det billigste lån, så skal du først og fremmest fastlægge og afgrænse dine lånebehov. I den anledning skal du gøre dig nogle tanker om, hvor mange penge du reelt har behov for at låne. Der er i den sammenhæng ingen grund til at låne flere penge end højst nødvendigt. Ligeledes bør du tænke over, hvor hurtigt du kan afdrage på dit lån. Skal du søge om et billigt lån, så skal du nemlig oplyse ønsket løbetid / afdragsperiode.

Sammenlign lån på tværs af nettet og send låneansøgninger

Når du har fastlagt dine lånebehov, kan du hurtigt finde frem til interessante hurtig lån uden sikkerhed. Hvis du finder flere tilfredsstillende lån, kan du med fordel sende flere ansøgninger. Jo flere låneansøgninger du sender, desto større chance har du for at blive godkendt, og desto flere lånetilbud kan du vælge mellem. Det er gratis og uforpligtende at sende låneansøgninger, og du kan som udgangspunkt forvente at modtage svar inden for 60 minutter. Dermed vil du hurtigt kunne sidde med en masse relevante lånetilbud fra danske låneudbydere.

Vælg det billigste lån

Vælg det billigste lånNår du først har modtaget en række lånetilbud, så kan du sammenligne de forskellige tilbud. I den forbindelse vil du hurtigt kunne finde frem til det billigste lån, som du kan underskrive med det samme. Herefter vil der gå 24-48 timer, før du har pengene udbetalt til din bankkonto.

Optagelse af billige lån – Disse lånebetingelser gælder

Som udgangspunkt kan alle danskere optage lån online, men der er dog en række betingelser, som du skal overholde. Før du sender en låneansøgning, kan du med fordel læse udbyderens betingelser. Betingelserne har nemlig stor indflydelse på dine chancer for at blive godkendt. Når du sender en låneansøgning, så bekræfter du, at du overholder alle de fastlagte betingelser. Krav til låntager vil omfatte følgende:

 • Låntager skal være minimum 18 år
 • Låntager må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret
 • Låntager skal kunne dokumentere sin indtægt
 • Låntager skal være bosat i Danmark på en registreret folkeadresse
 • Låntager skal have et dansk og gyldigt mobilnummer
 • Låntager skal have adgang til NemID

Udover overstående lånebetingelser er der også enkelte låneudbydere, som stiller krav til bl.a. indtægt og økonomi. Som udgangspunkt kan du forvente, at lånebetingelserne er strengere, desto flere penge du vil låne. Når du sender en låneansøgning, bliver der lavet en kreditvurdering, som bliver udarbejdet på baggrund af flere vigtige forhold. En låneaftale skal altid underskrives med NemID, så du har ikke mulighed for at indgå en låneaftale, hvis du ikke har adgang til NemID.

Lån med lav rente

Det er de færreste låntagere, som ikke ønsker at finde et billigt lån med en lav rente. Vil du sikre sig de laveste renter, så behøves du ikke at lede ret meget længere. Når låneudbydere reklamerer med lave renter, så er det ikke nødvendigvis den rente, som gør sig gældende for dig.

Rentesatsen bliver nemlig vurderet på baggrund af individuelle forhold. Hvis du har en god og sund økonomi med fast indtægt, så vil du have gode forudsætninger for at kunne få glæde af et billigt lån med lav rente. Har du derimod en ustabil økonomi og evt. gæld, så vil renten være relativ høj. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den fastlagte rente er lav eller ej, så kan du med fordel have flere lånetilbud at sammenligne med. Sidder du med to eller flere lånetilbud, kan du nemlig sammenligne renten. Lån uden renter er som bekendt også noget, som du kan få glæde af på nettet. I vores oversigt kan du danne dig et indtryk af rentesatserne på det danske lånemarked.

Så meget kan du låne

Skal du optage et hurtig lån på nettet, så kan du vælge mellem flere forskellige lånetyper. Hvor mange penge du kan låne afhænger bl.a. af, hvilken lånetype du foretrækker. Inden for lånebranchen vil det være hensigtsmæssigt at være bekendt med bl.a. forbrugslån og kviklån, som er blandt de mest almindelige lånetyper.

Kviklån

Er du på udkig efter hurtige lån, så bør du optage et af de mange billige kviklån, hvor SMS lån også indgår. Med denne lånetype kan du låne et mindre kreditbeløb, som typisk kan strække fra sig 100 og op til 6.000 kr. Den almindelige løbetid for denne type lån er på omkring 30 dage. Lavt kreditbeløb og kort afdragsperiode er dermed de typiske kendetegn for et kviklån.

Forbrugslån

Forbrugslån er interessant for dig, som ønsker at låne mellem 3.000 og 350.000 kr. til forbrug. Der er typisk tale om større lånebeløb, hvor du kan vælge en afdragsperiode på op til 15 år. Billige lån bliver ofte forbundet med forbrugslån, hvor der er rigtigt mange muligheder. Du vil automatisk få fradrag for lånets renter, hvilket du også kan angive hos SKAT.

Konsekvenser ved misligholdelse af låneaftale

Der kan være flere alvorlige konsekvenser ved at misligholde en låneaftale, som du helst skal undgå. Indser du på et tidspunkt, at du har svært ved at betale dine månedlige afdrag, så skal du kontakte den pågældende låneudbyder med det samme. Hvis du ikke kan betale dine afdrag, vil der typisk være mulighed for at indgå en aftale om at få forlænget afdragsperioden. I de fleste tilfælde vil der også være mulighed for at indgå et skriftlig forlig, da låneudbyderne naturligvis er interesseret i at få deres penge så hurtigt som muligt. Vælger du at ignorere udbyderens henvendelser, så vil du få tilsendt rykkere, hvor der vil være pålagt høje gebyrer. Formår du ikke at lave en aftale med låneudbyderen i tide, vil du blive registreret i RKI og Debitorregistret. Havner du i RKI, så vil det være mere eller mindre umuligt at indgå kreditaftaler i fremtiden. Du vil være registreret i RKI, indtil du har betalt af på hele din gæld. Hvis uheldet er ude, så kan du overveje at tage kontakt til Tænk, som tilbyder gratis uafhængig gældsrådgivning.

Afrunding om billige lån på nettet

Lån penge online, hvis du overbevist om, at det er det rette valg. Nu hvor du kender til de vigtigste begreber inden for lånebranchen, vil du have bedre muligheder for at finde billige lån efter dine behov. Med et billigt lån kan du opfylde dine drømme om et nyt køkken, en ny smartphone eller noget helt tredje. Der er også mulighed for at optage et billigt lån, som du kan bruge til at finansiere uforudsete udgifter. Lån penge billigt hos en af de mange låneudbydere fra vores oversigt. Du kan benytte dig af vores kontaktformular, hvis du har ubesvarede spørgsmål til vores guide om billige lån.