Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Hurtig lån

Ønsker du en hurtig udbetaling af penge på din konto samt et hurtigt svar på din ansøgning om lån? Så har er vi specialiseret i, at kunne servicere dig og dit behov lynhurtigt. Du skal blot bruge søgemaskinen på vores hjemmeside og den finder lynhurtigt de selskaber, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Søger du et hurtigt lån hos MONEYBANKER.dk f.eks., finder du, i oversigten, de låneudbydere der svarer hurtigst muligt på din ansøgning og lynhurtigt udbetaler pengene på din konto. Dette er meget attraktivt for dig, der f.eks. står og mangler penge nu og her og fortrækker en forholdsvis kort låneproces.

Hurtig udbetaling

Hos de almindelige pengeinstitutter er låneprocessen langsommelig og mere besværlig end den er online.  I en almindelig bank skal du ofte vente på et fysisk møde samt en efterfølgende behandlingstid før du evt. får lånet godkendt og pengene udbetalt. Hos udbyderne af hurtig lån, som du finder i vores oversigt, får du svar på din låneansøgning samme dag, mens pengene udbetales til din konto inden for 1-2 bankdage. Nogle selskaber har ovenikøbet specialiseret sig i, at være endnu hurtigere således, at du højst skal vente 15 min. på svar på din låneansøgning. Du skal dog huske, at ansøge i god tid, gerne før middag og går låneprocessen problemfrit – så har du penge på din konto samme dag.

Du kan være sikker på, at få en professionel behandling. Låneudbyderne vil hverken stille kritiske spørgsmål, såsom hvad pengene skal bruges til eller krav til, at du stiller sikkerhed for lånet. Dette er en lettelse for mange og det giver dig ro og tryghed i din låneproces. Medarbejderne hos udbyderne i vores oversigt tager ikke stilling til dig og din situation, men kigger udelukkende på dit behov for at skulle låne penge.

Hurtig lån søgemaskine

Søgemaskinen på vores hjemmeside er overskuelig og let at bruge. Du skal blot indstille det ønskede pengelån, din alder og eventuelle løbetid og så finder du en oversigt over de låneudbydere der passer perfekt til dine behov og ønsker. Ved siden af søgemaskinen finder du oversigten over låneudbyderne, hvor vi har indikeret nogle af dem med særlige farver. Dette er for, at du bedre lægger mærke til disse, da de har en særlig nyhedsværdi eller er yderst populære blandt vores øvrige brugere. Øverst i oversigten har vi valgt, at vise en nyhed i form af et nyt kviklån – da dette kan være særlig interessant for dig der ønsker en hurtigt låneproces. Det er nemt, at finde rundt i oversigten og orientere sig over de forskellige låneudbyderes tilbud osv. Vær’ dog opmærksom på, at der er nogle selskaber, hvor din alder er et bestemt krav, du skal f.eks. nogle steder være 25 år for, at kunne tage et lån.

Det er ganske uforpligtende at ansøge

Når du ansøger om hurtiglån er du først juridisk bundet, når du har underskrevet låneaftalen og sendt den retur til låneudbyderen. Det er derfor ganske uforpligtende, at ansøge om et hurtiglån. Ved, at ansøge om lån hos flere forskellige selskaber, er du sikker på, at finde et lån, der passer perfekt til dig. Når du ansøger om hurtig lån, får du præsenteret et standard tilbud, hvor indholdet redigeres når den endelige låneaftale udarbejdes til dig. Det er nemlig din økonomiske situation, Nationalbankens rente og andre faktorer, som afgør, hvordan lånetilbuddet struktureres til dig. Den tilbudte rente, ÅOP’en, som er den årlige omkostning og øvrigt indhold ved lånet kender du på baggrund af dette, først, når du står med låneaftalen i hånden og skal til at skrive under. Ansøger du om flere lån samtidig, kan du til sidst sammenligne dem og se hvilket lån der er mest ideelt for dig, derudover sparer du også penge da du har mulighed for, at vælge det billigste lån.

Fordele/ulemper ved hurtig lån

Låneudbyderne prioriterer ikke ud fra hvilken kunde der er mest attraktiv for dem, altså hvor stort et beløb der skal lånes. På den måde er der ikke nogle kunder der får mere positiv opmærksomhed end andre. Grunden til dette er gennemsigtighed, hvilket selskaberne vægter højt i deres håndtering af låneansøgningerne. Ansøgningerne håndteres oftest i den rækkefølge, som selskabet modtager dem, hvilket også er med til at være din garanti for et hurtigt svar.

Blandt de talrige fordele, som der er ved hurtig lån, er udgifterne den eneste primære ulempe. Som du måske ved, er udgiftsniveauet ved ovenstående låneudbydere højere end hos dit pengeinstitut. Ved altså, at ansøge om lån flere steder, har du mulighed for, at sammenligne de forskellige lånetilbud. I denne sammenligning skal du lægge vægt på tilbuddenes ÅOP, da dette angiver de årlige omkostninger i procent ved hvert hurtig lån, du skal selvfølgelig lægge mærke til det firma, med den laveste ÅOP. Når du så har ansøgt om f.eks. 3 hurtig lån, kan du sidestille deres ÅOP og vurdere hvilket hurtig lån, der er mest attraktivt for dig.

Vi anbefaler, at du lægger et budget således, at du kan se, hvordan låneudgifterne påvirker din økonomi. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, hvor du f.eks. ikke kan betale dine regninger grundet en pludselig udgift. Med et budget undgår du altså disse ubehagelige oplevelser.