Ansøg gratis – 100 % uforpligtende og få et overblik over alle dine muligheder

lån onlineDet danske lånemarked giver alle – eller i hvert fald størstedelen af danskere mulighed for at låne penge på nettet. Er du myndig, så kan du som udgangspunkt optage et lån – også selvom du er blevet afvist i banken. Har du brug for flere penge, så kan du ansøge om et lån uden at skulle leve op til urimelige krav.

Lån penge, hvis du kan overholde disse krav

Sammenligner du kravene fra henholdsvis banker og låneudbydere, så vil du erfare, at kravene er lempelige hos de danske låneudbydere. Det er selvfølgelig en af grundene til, at afvisningsprocenten er i bund. Langt over halvdelen af alle låneansøgninger bliver godkendt uden yderligere spørgsmål eller krav om dokumentation.

Vil du optage et hurtig lån online, så skal du kende til de mest basale krav – og selvfølgelig kunne opfylde dem. Kravene kan variere, men de vil som hovedregel bestå af følgende:

 • Alder: Minimumsalderen er 18 år (myndig)
 • Statsborgerskab: Du skal være dansk statsborger
 • Dansk adresse: Du skal være tilknyttet en dansk folkeregisteradresse
 • Dansk telefonnummer: Du skal have et dansk, gyldigt telefonnummer
 • NemID: Du skal have adgang til NemID (nødvendigt for godkendelse og udbetaling)

Du er ikke garanteret et lån, fordi du opfylder ovenstående krav, men dine lånechancer er ganske gode. Som låntager bliver du bedt om at læse og acceptere kravene, når du ansøger om et lån. Er der en eller flere krav, som du ikke overholder, så kan du risikere at blive afvist.

Den personlige kreditvurdering

Skal du låne penge for første gang, skal du være opmærksom på, at det pågældende låneselskab laver en vurdering af dig. Der bliver udarbejdet en personlig kreditvurdering, som skal belyse, hvorvidt du er kvalificeret til at optage et lån. Der er rigtigt mange faktorer, der kan påvirke din kreditvurdering. Der vil blive lagt særlig stor vægt på disse faktorer:

 • Din indkomst: Hvor høj er din indkomst?
 • Dine udgifter: Hvor høje er dine udgifter?
 • Din gældssituation: Har du eksisterende gæld?
 • Sikkerhed: Kan du stille sikkerhed for lånet?
 • RKI / Debitor Registret: Er du registreret i RKI og / eller Debitor Registret?
 • Dokumentation: Kan du bevise dine forhold?

Det er ikke alle kreditvurderinger, der er lige grundige og detaljerede. Vil du låne et stort beløb til forbrug, så skal du være forberedt på, at der kan blive stillet ekstra mange spørgsmål.

De vigtigste fordele og ulemper ved online lån

Der er fordele og ulemper ved online lån, som du skal undersøge nærmere, før du optager et lån. Har du allerede styr på, hvilke fordele og ulemper der er, så kan du ansøge om et hurtig lån med det samme.

Fordele: Det er nemt – det er hurtigt – sikkerheden er høj – du skal ikke stille sikkerhed – du får lånet udbetalt med det samme – du får svar inden for få minutter – det hele foregår på internettet – du skal ikke redegøre for lånets formål

Ulemper: Renten er oftere højere end banken – du vil være mere tilbøjelig til at optage et unødvendigt lån

Før du optager et lån, vil du gøre klogt i at få styr på dit budget og din privatøkonomi som helhed. Du kan downloade et budgetskema, hvis du savner et bedre overblik over dine indtægter og udgifter. Der findes mange gratis skabeloner på nettet, så du behøver ikke at bruge tid og energi på at udarbejde et budgetskema fra bunden.