Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Kontakt

Hurtiglaannemt.dk er en informations- og prissammenligningsside, som hovedsageligt drejer sig om hurtig lån. Vi guider dig igennem det store lånemarked, så du har mulighed for at gå ud og optage det lån, som passer bedst til dig og individuelle krav og behov.  Vi opdaterer konstant hjemmesiden med nyt indhold, så du kan finde svar på stort set alle generelle og mere komplicerede spørgsmål indenfor lån af penge.

Selvom vores mål er, at du kan få svar på alt indenfor hurtig lån, kan du alligevel risikere at sidde tilbage med ubesvarede spørgsmål, når du har besøgt hjemmesiden. I en sådan situation kan du med fordel kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, som du skulle have omkring at låne penge nu.

Vi har ingen faste træffetider, men vi forsøger altid at svare så hurtigt som muligt på vores henvendelser. Vi er dedikeret med vores arbejde, og vi bestræber os derfor på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Der kan dog være enkelte perioder, hvor svartiden pga. travlhed eller andre forhold kan være lidt længere.

Du kan kontakte os via mail på kontakt@hurtiglaannemt.dk. Vi besvarer alle generelle spørgsmål, som vedrører optagelse af hurtig lån eller forbrugslån. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi ikke kan besvare spørgsmål, som vedrører specifikke lånetilbud. Det vil i denne situation være låneudbyderen, som du skal kontakte for at få svar på dine spørgsmål.

Du har ligeledes mulighed for at kontakte os, hvis du har du forslag til forbedringer eller ændringer. Vi arbejder konstant på at forbedre og optimere hjemmesiden, så hjemmesiden er så brugervenlig, informativ og brugbar som overhovedet muligt.