Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Kviklån

Med et kviklån får du pengene på kort tid. Du bestemmer selv hvad du ønsker at bruge pengene til.
Sammenlign kviklån på vores liste.

Kviklån fra danske låneudbydere

KviklånKviklån er henvendt til dig, der ønsker at optage et lån uden sikkerhed og dokumentation. Vi guider dig gennem, hvordan du har mulighed for at optage et valgfrit lån fra din digitale enhed. Det karakteristiske for lånetypen er, at der er tale om mindre lånebeløb og kort afdragsperioder I vores oversigt finder du altid de billigste kviklån, som du kan søge om med det samme.

Vil du låne penge nu og her, så kan du blot sende en eller flere låneansøgninger på nettet. Processen er ganske simpel, og du kan få udbetalt dit lån i løbet af kort tid. Hvis det endnu ikke er lykkedes dig at finde et tilfredsstillende kviklån, så kan vi være behjælpelige.

Vi har nemlig samlet de bedste lån fra de førende låneudbydere på det danske marked. Dermed kan du nemt og hurtigt finde et lån, som indfrier dine krav og behov. Vi har skabt denne tjeneste til dig, så du kan lån penge hurtigt med gode lånebetingelser og lave renter.

Du bliver introduceret for, hvordan du kan låne fra 500 og op til 400.000 kr. uden at stille sikkerhed for lånet og gennem lange forhør. Du får det komplette overblik over lånemarkedet med vores store oversigt. På baggrund af dine individuelle krav kan du finde et kviklån, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en lånetype, som bliver udbudt af både banker og låneselskaber. Det karakteristiske ved denne lånetype er, at der er tale om et lån, som kan optages med kort varsel. Denne form for lån er også kendt som et hurtig lån, som danske låntagere i stigende grad har fået øjnene op for. Pointen ved denne lånetype er, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge til akutte behov. Lånet kan også kategoriseres som et forbrugslån, da låneformålet typisk er, at man har brug for flere penge til forbrug. Dog kan det også være relevant at optage et hurtig lån, hvis man har akut behov for penge til at betale af på en gæld e.l.

Et kviklån og et forbrugslån vil typisk blive sat i samme bås, da lånetyperne har mange ligheder. Skal du optage et kviklån, kan du enten gøre det via smartphone, tablet eller computer. Der er også mulighed for at optage et såkaldt hurtige sms lån, hvor låneprocessen hovedsageligt foregår via SMS.

Fordele ved at optage et kviklån

optage kvik lånDer er rigtigt mange fordele ved at optage et kviklån, hvilket har været med til at øge efterspørgslen på denne lånetype. Disse fordele vil være nyttige at kende til, hvis du overvejer, om det er den rette lånetype for dig. Du bliver introduceret for de tilstedeværende fordele:

  • Hurtig udbetaling – Såfremt du bliver godkendt til lånet, så vil pengene blive indsat på din konto inden for ganske kort tid. Som udgangspunkt har du pengene samme dag eller næste hverdag.
  • Det er nemt – Har du besluttet dig for at ansøge om et lån, så kan du hurtigt og nemt udfylde en ansøgningsformular. Du slipper for at skulle udfylde overflødige oplysninger eller svare på unødvendige spørgsmål i forbindelse med din ansøgning. Dermed er det en meget simpel låneproces, hvor du ikke vil opleve nogen helst form for besvær.
  • Hurtig behandling af ansøgning – Sender du en låneansøgning til en eller flere låneansøgninger, så kan du forvente at få et hurtigt svar. Langt de fleste låneansøgninger bliver nemlig behandlet automatisk, hvilket er med til at sikre dig hurtig tilbagemelding. Som udgangspunkt kan du forvente at modtage svar på e-mail inden for 5-60 minutter.
  • Ingen spørgsmål eller undren – Ansøger du om et kviklån, så vil du ikke modtage en blive udsat for en masse kritiske spørgsmål omkring dit låneformål, økonomi o.l. Der er nemlig stor anonymitet, når man optager et hurtig lån online. Dermed slipper du også for at skulle sidde til samtale med en bankrådgiver i flere timer. Du bestemmer desuden selv, om du vil bruge pengene på en ny cykel, smartphone eller skitøj.
  • Du skal ikke stille sikkerhed – Brug kviklån, så er der ingen der kræver, at du stiller sikkerhed i hverken bil eller bolig. Dermed kan et lån uden sikkerhed blive en realitet, hvis du låner penge på nettet.

Kan du finde det bedste og billigste kviklån  her?

Nej det er ikke sikkert, fordi vi modtager provision fra låneudbyderne på listen er det ikke alle der er repræsenteret.

Din første tanke er måske, at det er uoverskueligt og besværligt at finde det bedste og billigste kviklån, men det behøves ikke være tilfældet. I takt med den positive udvikling inden for lånebranchen er det blevet både nemmere og mere overskueligt at finde det rette lån.

Vil du finde det billigste lån, så kan du ikke nøjes med blot at sende én låneansøgning til ét låneselskab. Selvom det er hurtigst blot at sende én låneansøgning, så kan det godt betale sig at sende ansøgninger til flere låneselskaber. Der er nemlig ingen regler for, hvor mange ansøgninger du må sende i forbindelse med optagelse af et lån.

find det billigste lån

Ansøg mindst 3 steder

En god tommelfingerregel er, at du bør ansøge om lån hos minimum 3 låneudbydere. Det er er i hvert fald en god huskeregel, hvis du har ambitioner om at finde det bedste og billigste kviklån på markedet. Ansøger du mindst 3 steder, har du nemlig en oplagt mulighed for at sikre dig de bedste lånevilkår og de laveste renter.

Når en låneudbyder reklamerer med renter, så er der tale om standardrenter, som kan afvige fra person til person. Derfor bør du altid sende en låneansøgning, så du bliver bekendt med den reelle rente.

Du er ikke forpligtet af noget, når du sender en låneansøgning. Når du modtager en låneaftale, er det ligeledes helt op til dig, om du vil acceptere eller afvise aftalen. Dermed er det nemmere end nogensinde før at identificere billige lån med attraktive vilkår. Lån penge online ved at ansøge hos 3 eller flere udbydere, så du står tilbage med de bedste kort på hånden.

Sammenlign lånetilbud på baggrund af ÅOP

Sammenlign ÅOPNår du har modtaget de mange lånetilbud, kan du sammenligne dem på kryds og tværs. I den anledning skal du være særligt opmærksom på, at du ikke blot kan sammenligne tilbuddene på baggrund af rentesatsen. Når det kommer til sammenligning af tilbud anbefaler vi, at du sammenligner på baggrund af ÅOP. (ÅOP) er forkortelsen for Årlige Omkostninger i Procent, som er en meget sigende prisfaktor.

Vælger du at sende flere låneansøgninger, så har du større chance for godkendelse. Ydermere har du flere tilbud at vælge mellem, og du øger dine chancer for at finde det bedste og billigste lån. Dermed er der mange fordele ved at følge denne fremgangsmåde, som vi kan anbefale. Der er rigtigt mange billige kviklån på markedet, som du kan få glæde af allerede i dag. Lån penge billigt ved at ansøge om lån hos en eller flere låneudbydere fra vores oversigt.

Optag et gratis kviklån

Et gratis kviklån uden renter lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det er nemlig muligt at låne penge helt gratis, hvis man overholder få lånebetingelser. Ferratum og VIVUS er eksempler på låneudbydere, som har gjort det muligt at optage et rentefrit lån. Det er en mulighed for alle nye låntagere, at optage første lån gratis som ikke tidligere har optaget et lån hos den pågældende låneudbyder.

Du kan låne fra 100 og op til 4000 kr. uden at betale renter eller andre gebyrer. I den forbindelse kan du selv angive, hvor mange dage du vil afdrage på lånet – dog maksimalt 30 dage. Et gratis lån er en oplagt mulighed for dig, som ønsker at stifte bekendtskab med lånebranchen uden at skulle bekymre dig om høje renter og gebyr. Lån penge gratis hos en af de mange danske låneudbydere fra vores oversigt.

Kviklån uden sikkerhed

Ønsker du ikke at stille sikkerhed for dit lån, så kan du slippe for det, hvis du optager et kviklån. I modsætning til de danske banker, så stiller låneselskaberne nemlig ingen krav om, at du skal stille sikkerhed i bil eller bolig. Låneselskaberne har vurderet, at der ikke er grundlag for at stille krav omkring sikkerhed, da der er tale om mindre lånebeløb. Dermed kan du som låntager glæde dig over, at du ikke skal stille nogle af dine værdier som sikkerhed for lånet. Det er dermed heller ikke et krav, at du ejer fast ejendom.

Et lån uden sikkerhed vil kunne spare dig for en masse negative tanker og bekymringer. Dermed vil du på intet tidspunkt blive tvunget til at sælge bil eller bolig i tilfælde af misligholdelse af låneaftale.

Lån med NemID

For mange år siden var man tvunget til at sende skriftlige låneaftaler frem og tilbage for at gøre låneaftalen til en realitet. Heldigvis er den proces ændret, hvilket har givet mulighed for at optage hurtige lån. Optager du et hurtig lån i dag, så foregår en del af processen via NemID. Når du har fået tilsendt en låneaftale, skal du nemlig godkende og underskrive aftalen via NemID. Her skal du underskrive med din digitale signatur, som er med til at sikre låneudbyderen, at det rent faktisk er dig, som skriver under på aftalen.

NemID betragtes som et af de bedste systemer, når det kommer til identifikation og sikkerhed. Det er et system, som langt de fleste danskere er bekendt med, da man også bruger systemet til SKAT, Netbank og andre tjenester. Det er en smart, hurtig og sikker løsning, som kan spare låntager og långiver for meget besvær og papirarbejde.

Det tager kun ganske få minutter at bekræfte og godkende en låneaftale via NemID.

Kvik lån trods RKI – Kan man det?

Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, så fremmer du ikke ligefrem dine muligheder for at optage et hurtig lån. Langt de fleste danske låneudbydere har en politik om, at de ikke låner penge til personer, som er registreret i RKI. Dog er der enkelte låneudbydere med mere lempelige lånepolitikker, hvor der er mulighed for at ansøge om et kviklån trods RKI. Du kan se her om du står registreret i RKI registeret på dininfo.dk.

Din reelle chance for at blive godkendt til et lån trods RKI afhænger bl.a. af dine økonomiske forhold, arbejdssituation og meget mere. Er du registreret i RKI, så kan du med fordel sende mange ansøgninger, så du øger dine chancer for at blive godkendt hos en eller udbydere. Der er ingen risiko ved at ansøge om et lån, selvom man er registreret i RKI.

Såfremt du er registreret i RKI og bliver godkendt til et lån, så skal du forvente, at renten er højere end normalt. Låneudbyderne løber nemlig en relativ stor risiko, når de låner penge til personer, som tidligere har misligholdt en kreditaftale.

Disse krav skal du overholde som låntager – Lånebetingelser

Skal du optage et kviklån, så skal du overholde en række fastlagte lånebetingelser. Alle låneudbydere har sine egne lånebetingelser, som enhver låntager bør læse grundigt igennem, før der bliver sendt en låneansøgning. De mest almindelige krav omfatter bl.a. følgende:

Minimumsalder – Som låntager skal du være minimum 18 år gammel. Vær opmærksom på at der også er låneudbydere, som kræver at du er 19-25 år. Minimumsalderen på 18 år er bestemt efter, at låntager skal være myndig og have mulighed for at træffe juridiske beslutninger.

  • Adgang til NemID – Det er mere eller mindre uundgåeligt at optage et hurtig lån, hvis man ikke har adgang til NemID. Du skal nemlig bekræfte og underskrive den endelige låneaftale med din digitale signatur via NemID.
  • Dansk bopæl og telefon – Det er et krav, at du skal være tilmeldt en dansk folkeadresse, hvor du har fast bopæl. Ligeledes skal du have et dansk telefonnummer, hvor du kan kontaktes.
  • Ikke registreret som dårlig betaler – Som udgangspunkt må du ikke være registreret i hverken RKI eller Debitorregistret, hvis du skal optage et lån. I dette tilfælde vil låneudbyderen nemlig løbe en stor risiko, da låntager tidligere har misligholdt en kreditaftale.
  • Dokumentation af indtægt – Hvis det kræves, skal du kunne dokumentere din indtægt i form af lønsedler eller årsopgivelser. Hvorvidt det er et krav afhænger af den pågældende låneudbyder, og hvor mange penge du ønsker at låne.

Lån penge nu, hvis du overholder overstående lånebetingelser.

Optagelse af et lån – Sådan er proceduren

Optagelse af et lånLån penge hurtigt takket være en meget simpel procedure bestående af 3 trin. Der er tale om følgende trin:

1. Find det rette lån – Det første du skal foretage dig er naturligvis at finde det rette lån. I den anledning identificerer du det lån, som passer bedst til dine krav, ønsker og behov.

2. Ansøg om lånet – Har du fundet det rette lån, kan du sende en låneansøgning med det samme. Har du fundet flere interessante lån, kan du uden problemer sende flere låneansøgninger.

3. Modtag pengene på din konto – Når låneaftalen er blevet godkendt og underskrevet, vil låneprocessen være afsluttet. Herfra kan du blot vente på, at pengene står til rådighed på din konto. Det vil typisk ske inden for 1-2 hverdage.

Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål vedrørende kviklån, så skal du være velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.