Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Har du brug for penge nu og her på grund af en eventuel gæld, du hurtigt skal have betalt af, så er quicklån (Det samme som kviklån) det rette valg for dig.

Med quicklån kan du hurtigt og nemt låne penge uden sikkerhed. Det vil sige uden krav om at skulle forklare, hvad du skal bruge pengene til. Når du ansøger om et quicklån, får du typisk svar med det samme, og pengene udbetales 48 timer efter din ansøgning er sendt af sted.

Få her et overblik over, hvad et quicklån er, hvor meget du kan låne, og hvilke fordele der er forbundet med lånet. Med quicklån får du et hurtigt og nemt lån.

Hvad er et quicklån?

Som angivet i ordet er quicklån et hurtigt lån. Et quicklån er i bund og grund det samme som et kviklån, selvom stavemåden er forskellig. Ved begge lån er der tale om en form for forbrugslån med kort løbetid, hvor du vil modtage pengene hurtigt efter, at du har ansøgt om lånet.

Med den korte låneperiode er der tale om et mindre beløb, hvor du typisk kan låne mellem 500 og 40.000 kroner afhængig af selve lånet. Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor meget du kan låne. Ikke alle låneudbydere kan give dig et så stort lån som 40.000, da nogle har en maksimal grænse på 10.000 kroner.

Med quicklån har låneudbyderen ikke krav på sikkerhed og vil som regel ikke stille spørgsmålstegn ved, hvad lånet skal bruges til. Fordi der er tale om et af de hurtigste lån på markedet, er der hverken tid til at tænke på sikkerheden eller formålet med lånet. Har du brug for pengene meget hurtigt til et akut opstået problem som gæld eller en skade, så er quicklån – eller kviklån – det helt rette valg for dig.

Fordele ved et quicklån

Der er mange gode grunde til, at du skal optage et hurtigt lån som quicklån. Lånet giver dig både fleksibilitet og frihed, da der ikke stilles de helt store krav eller betingelser til et quicklån, som for eksempel sikkerhed eller formål med lånet. Du kan altså bruge pengene præcis, som du ønsker.

Da både ansøgningsprocessen og udbetaling af lånet allerede sker inden for 48 timer, er der sammen med sms-lån og mikrolån tale om de hurtigste lån af dem alle. Det er desuden også rigtig nemt at optage et quicklån, fordi du kan ansøge online døgnet rundt. Du slipper derfor for besværligt papirarbejde og tidskrævende møder med bankrådgivere. Selve låneformularen er nem og overskuelig at udfylde, og du vil typisk få mulighed for at underskrive lånet med NemID, som både er en nem og sikker vej til at optage et lån.

Du skal selvfølgelig huske at være forsigtig og danne dig et ordentlig overblik over din økonomi, før du forsøger at tage et lån. Når du først er sikker på, hvor meget du kan holde til at låne, vil det også være mere sikkert for din fremtidige økonomi.