Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Lån penge til Black FridayBlack Friday – årets største tilbudsdag – er lige rundt om hjørnet. Det er atter blevet tid til at shoppe elektronik, tøj og møbler til yderst fordelagtige priser. Foruden at forkæle dig selv med lidt nyt til garderoben eller hjemmet kan du også handle julegaver til stærkt reducerede priser.

Er du vild med at shoppe, men rækker dit budget ikke til endnu en shoppingtur? Så kan du overveje at optage et lån. Der er rigtig mange gunstige lånemuligheder på det danske marked.

Black Friday dato

Black Friday foregår med få undtagelser altid den sidste fredag i november. Nedenfor finder du en liste over datoen for i år og de kommende år:

  • Fredag d. 23. november 2018
  • Fredag d. 29. november 2019
  • Fredag d. 27. november 2020
  • Fredag d. 26. november 2021
  • Fredag d. 25. november 2022
  • Fredag d. 24. november 2023

Du kan allerede nu notere ovenstående datoer, hvis du ikke vil gå glip af de bedste tilbud. Black Friday bliver historisk set vildere og vildere hvert år, hvorfor der er god grund til at forberede sig på denne dag. En måde at forberede sig på er ved at spare op og evt. optage et lån. Du kan også forberede dig ved at undersøge, hvilke butikker der disker op med de allerbedste tilbud. Det er dog ikke alle forhandlere, som annoncerer deres tilbud på forhånd.

Black Friday Danmark

Black Friday stammer fra USA, men bliver også markeret i Danmark og resten af verden. Faktisk har vi danskere jagtet gode tilbud sidste fredag i november måned siden 2013. Fra 2013 til i dag er der sket rigtig meget. Black Friday er i dag landets største shoppedag. I 2017 brugte danskerne tilsammen over to milliarder kroner. I 2017 kunne man også berette om, at mange af handlerne foregik via kontaktløse betalingskort.

Efter at have læst ovenstående kan du ikke længere være det mindste i tvivl om, at Black Friday har vundet indpas hos danske forbrugere. Danskerne hører faktisk til blandt de nationaliteter, som bruger allerflest penge på shopping med udgangspunkt i gennemsnitsforbruget pr. person. Hvor mange penge bruger du mon til Black Friday?

Black Friday er langt fra et nyt fænomen herhjemme, men det er alligevel interessant at opleve, hvordan interessen for handelsdagen stiger hvert eneste år. Det er efterhånden blevet en regulær festdag for både forbrugerne og butikkerne.

Sådan undgår du at blive snydt

Black Friday er kendt som dagen, hvor man kan gøre nogle helt fantastiske handler, men det betyder selvfølgelig ikke, at man skal glemme alt om sund fornuft. Faktisk kan man risikere at blive snydt, hvis man ikke forholder sig kritisk og undersøger tingene til bunds. Det vil vi naturligvis uddybe i dette afsnit, så du er godt forberedt.

Fortsæt læsningen, hvis du vil vide, hvordan du undgår at blive snydt. Black Friday skal jo helst ikke gå hen at blive en dag, som du frygter grundet en tidligere dårlig oplevelse.

1. Tænk over hvad du vil købe – Du bør først og fremmest tænke over, hvad du ønsker at købe. Mangler du en ny computer, et større fjernsyn eller en solid kuffert? Måske har du sågar planer om at købe årets julegaver i god tid. Uanset hvad bør du lægge en plan og evt. lave en liste over, hvad du vil købe, hvis prisen vel at bemærke er rigtig.

2. Tjek op på normalprisen – Selvom det er dårlig stil og decideret ulovligt at oplyse falske førpriser, så kan du desværre risikere at opleve dette. For at undgå at blive snydt bør du tjekke op på, hvad den givne vare normalt koster. Er besparelsen virkelig så stor, som forhandleren påstår? Internettet er din bedste ven, når du skal tjekke op på priser. Der findes nemlig mange intelligente sammenligningstjenester.

3. Vær obs på suspekte webshops – Black Friday er desværre også en dag, som mange svindlere ser frem til, idet forbrugerne ofte er så opsatte på at spare penge, at de ikke reagerer på alvorlige faresignaler. Undgå for alt i verden at blive snydt på nettet ved at være obs på suspekte webshops. Vær især opmærksom på dårlige oversættelser, manglende virksomhedsoplysninger, dårlige produktbilleder m.v. Find flere gode tips her.

4. Undersøg vilkårene omkring returnering – Er der mulighed for at returnere varen, hvis jeg fortryder købet? Det afhænger af den enkelte butiks politik. Ergo er du ikke nødvendigvis berettiget til at få pengene tilbage i en evt. retursag. Du har dog som hovedregel 14 dages returret, hvis du handler online. Endnu en god grund til at shoppe på nettet.

5. Pas på med at handle i udlandet – Det er muligt, at du kan finde elektronik og andre varer billigere i udlandet, men har du nu også husket at medregne udgifter til told, moms og fragt? Ellers bør du lige inddrage disse udgifter i dine beregninger, inden du foretager en bestilling. Vær desuden forberedt på, at leveringstiden kan være lang, hvis du shopper på en udenlandsk webshop. Dermed ikke sagt, at det altid er en dårlig idé.

Lån penge til Black Friday

Black Friday er en handelsdag for alle – såvel velhavende som middelmådige. Alle kan altså være med uanset økonomi og jobsituation. Dog er der selvfølgelig grænser for, hvor meget man kan købe uden penge på lommen. Det er ikke desto mindre muligt at få råd til shopping på en nem og simpel måde – nemlig ved at optage et lån.

At låne til shopping er slet ikke noget ukendt fænomen. Der er faktisk rigtig mange danskere, som låner penge til forbrugsgoder som rejser, elektronik, tøj, møbler og meget andet. Derfor skal du ikke føle dig flov over at være nødsaget til at optage et lån. Rent økonomisk vil det selvfølgelig være mere hensigtsmæssigt at finansiere ens forbrug med egne midler – enten i form af løn eller opsparing. Er det ikke muligt for dig? Så kan du tage nedenstående lånetyper til overvejelse:

  • Forbrugslån
  • Kviklån
  • Hurtig lån
  • SMS lån

Black Friday bliver en lidt bedre dag med et lån på hånden. Du kan nemlig få råd til endnu flere lækre ting med en lille økonomisk håndsrækning. Vi vil som udgangspunkt anbefale et kviklån som du finder her, medmindre man har planer om at shoppe for mere end 10.000 kr. Du kan i øvrigt gøre klogt i at sammenligne hurtig lån via vores låneberegner. Du kan spare mange penge på dit næste lån ved at sammenligne lånetilbud.

Kan det virkelig betale sig at låne til shopping? Det afhænger først og fremmest af lånets omkostninger og besparelsens størrelse. Det er jo ikke sikkert, at det kan betale sig at optage et lån, hvis du kun kan spare et par hundrede kroner på den ønskede vare. Kan du til gengæld spare 80 % på et dyrt fjernsyn til Black Friday, så kan et lån måske give ret god mening. Find billige lån her på siden.

Black Friday 2018 – disse forhandlere skal du holde øje med

Black Friday 2018 løber snart af stablen – ergo er det ikke for tidligt at glæde sig.

Da der findes flere tusinde danske forhandlere – både online og offline – vil vi gerne bringe en oversigt over de mest anbefalelsesværdige forhandlere.

Langt de fleste virksomheder har valgt at hoppe med på Black Friday bølgen, men der er også enkelte, som har valgt at boykotte denne ellers glædelige dag. Det har vi naturligvis taget højde for i forbindelse med udarbejdelsen af nedenstående oversigt:

• Coolstuff (gadgets)
• WhiteAway (hvidevarer)
• Rito (garn og hobbyartikler)
• Skousen (hvidevarer)
• Stylepit (tøj)
• Nicehair (hårprodukter)
• ASOS (tøj)
• Unisport (sportstøj)
• Bodylab (kosttilskud)
• Cykelpartner (cykeludstyr)
• Wupti (elektronik)

.. og mange flere. Søg evt. efter en komplet oversigt på nettet.

Travl dag for lånefirmaerne

Black Friday er ikke kun en travl dag for butikkerne, men også for lånefirmaerne, som udbetaler et utal af lån til danskere fra hele landet. Langt de fleste af disse lån optages på nettet, hvor man kan klare udbetalingen på få timer. Dog kan vi grundet ekstra travlhed ikke anbefale at låne på dagen. Det er bedre at låne et par dage før.

Selvom du har akut brug for penge til at finansiere de ønskede varer, så bør du sammenligne priserne på de forskellige lån, inden du foretager dig yderligere. Du kan jo lige så godt låne til markedets laveste pris.