Ansøg gratis – 100 % uforpligtende og få et overblik over alle dine muligheder

Få råd til bilHar du fundet din drømmebil, men er du begyndt at stille spørgsmålstegn ved, om du har råd til den? I så fald skal du være opmærksom på, at du kan finansiere din kommende bil på mange forskellige måder. Denne guide vil gøre dig meget klogere på, hvordan du kan blive ejer af din drømmebil – uden at bekymre dig for det økonomiske aspekt.

Brug din opsparing (hvis du har en)

Såfremt du har sparet op i mange år, så er det meget sandsynligt, at du har en relativ stor opsparing til rådighed. Det er naturligvis op til dig at beslutte dig for, hvad du vil bruge din opsparing på, men bilkøb er i hvert fald en mulighed.

Du kan ikke nødvendigvis finansiere din kommende bil alene med din opsparing, men mindre kan også gøre det. Er du villig til at bruge din opsparing, så kan du dække en vis procentdel af købet, ligesom du kan øge din chance for at blive godkendt til et lån.

Selvfinansiering bør altid være at foretrække, hvad enten du skal købe ny bil, hus, båd, computer eller noget helt femte. Selvom du har sparet op i årevis, kan det alligevel godt være, at du har brug for hjælp til finansieringen.

Optag et lån på nettet

Drømme er til for at blive udlevet, så du skal selvfølgelig have fingrene i den bil, du altid har drømt om. Det er en god idé at spare op, men det er ikke altafgørende for, om du kan købe en ny bil. Er din opsparing ikke tilstrækkelig stor til at finansiere dit bilkøb, så kan du optage et hurtig lån på nettet.

Der er mulighed for at låne både større og mindre beløb til såvel små som store biler. Du kan bl.a. ansøge om en af følgende lånetyper:

Forbrugslån er typisk den lånetype, der er interessant for dig, der vil låne penge til en ny bil. De fleste låneselskaber udbyder forbrugslån, hvor du kan låne op til flere hundrede tusinde kroner. I den anledning skal du bemærke, at det ikke er alle danskere, der vil blive godkendt til store lån. Det kræver i første omgang en positiv kreditvurdering.

Kig forbi din lokale bank

Det er ikke mange år siden, at det var normalt at besøge sin lokale bank hver gang, man havde behov for at låne penge. I dag er det ikke lige så normalt, da danskerne i stigende grad ansøger om online lån, som er den lettest tilgængelige lånemulighed.

Ovenstående betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan ansøge om et lån i banken. Der bliver fortsat udbetalt mange banklån, som bruges til finansiering af biler, boliger og meget mere. Det er muligt at ansøge om et banklån, men du skal være forberedt på, at svartiden kan være lang – og det samme gælder for udbetalingstiden.

Afvisningsprocenten er væsentlig højere for banklån sammenlignet med online lån, hvilket er med til at forklare, hvorfor hurtig lån online vinder terræn. Alle muligheder er åbne, så du skal blot finde ud af, hvem du ønsker at tage kontakt til, når du vil låne penge.

Se også: Oversigt over danske låneubydere