Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Låneudbydere

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr. Du får en valgfri afdragsperiode periode, hurtig udbetaling og mange andre attraktive lånevilkår.

Læs mere om Fokuslån

zaplo

Hos Zaplo kan du låne fra 5.000 og op til 20.000 kr. Du får et enkelt og fleksibelt lån med godkendelse på 10 sekunder, fast rente og ingen skjulte omkostninger.

Læs mere om Zaplo

robotlån

Hos Robotlån kan du låne fra 3.000 og op til 75.000 kr. Du får automatisk godkendelse, svar med det samme og hurtig udbetaling pengene næste hverdag.

Læs mere om Robotlån

gokredit

Hos Gokredit kan du låne fra 3.000 og op til 6.000 kr. Du kan optage et hurtigt og nemt SMS lån efter dine individuelle krav og behov.

Læs mere om Gokredit

nordiclån

Hos Fokuslån kan du låne fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr. Du får en valgfri afdragsperiode periode, hurtig udbetaling og mange andre attraktive lånevilkår.

Læs mere om Nordiclån her

bank norwedian

Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5.000 og op til 400.000 kr. Underskriv online med NemID og få pengene udbetalt allerede samme dag.

Læs mere om Bank Norwegian

ferratum

Hos Ferratum kan du låne fra 500 og op til 15.000 kr. Optag forbrugslån eller mikrolån billigt og sikkert. Du får hurtig udbetaling på max. 45 minutter.

Læs mere om Ferratum

Sparxpres

Hos Sparxpres kan du låne fra 5.000 og op til 50.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed, hurtig svar- og udbetalingstid samt simpel ansøgningsproces på nettet.

Læs mere om Sparxpres

santander

Hos Santander kan du låne fra 50.000 og op til 350.000 kr. Du kan optage attraktive forbrugslån med lave renter, hurtig svar og godkendelse med NemID.

Læs mere om Santander

kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan du låne fra 500 og op til 6.000 kr. Du får Danmarks kvikkeste kviklån med hurtig svartid og hurtig udbetaling til din konto.

Læs mere om Kvikautomaten

Lånlet

Hos Lånlet kan du låne fra 3.000 og op til 75.000 kr. Optag et lån og underskriv med NemID – få pengene på kontoen allerede i morgen.

Læs mere om Lånlet

leasy

Hos Leasy kan du låne fra 5.000 og op til 50.000 kr. Du er sikret en nem, hurtig og fortrolig låneproces med fast lav rente og god kundeservice.

Læs mere om Leasy

DER privat finans

Hos DER kan du låne fra 10.000 og op til 100.000 kr. Optag forbrugslån med fast lav rente, bestem selv tilbagebetalingsperioden og sæt dit lån på pause ved behov.

Læs mere om DER privat finans

Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du låne op til 150.000 kr. med en løbetid fra 1 – 10 år.

Læs mere om Spargo Finans

Vivus

Hos VIVUS kan du låne fra 100 og op til 10.000 kr. Du kan optage det første lån gratis og få svar på din låneansøgning på 1 minut.

Læs mere om Vivus

Modus Finans

Hos Modus Finans kan du låne op til 50.000 kr. Du ansøge om 2 afdragsfrie måneder i lånets løbetid.

Læs mere om Modus Finans

Paymark Finans

Hos Paymark Finans kan du låne op til 150.000 kr. uden sikkerhed til en fast lav rente.

Læs mere om Paymark Finans

Er man interesseret i at låne penge, vil det være fordelagtigt at danne sig et overblik over de mange låneudbydere. Vi hjælper dig med at finde den låneudbyder, som kan tilbyde et attraktivt lån på baggrund af dine krav og behov. Ligeledes kan du blive klogere på, hvordan du kommer i kontakt med de forskellige udbydere, og hvorfor det kan være en fordel at ansøge om lån hos mindst 3 forskellige lånevirksomheder.

Vælg den rette låneudbyder

Søger man efter udbydere af lån på internettet, så vil man blive præsenteret for rigtig mange muligheder. Det er en realitet, at lånebranchen bærer præg af hård konkurrence blandt de mange udbydere. I takt med at der opstår flere og flere låneselskaber, kan du glæde dig over, at der kommer flere lånemuligheder og lavere låneomkostninger. Den intense konkurrence kommer altså i den grad dig til gode Der er ikke én låneudbyder, som vil være den rette for alle, men du kan højst sandsynligt finde mindst en udbyder, som matcher dine lånebehov. Ønsker du at optage et lån, som du måske bedre kender som forbrugslån eller kviklån, så er mulighederne mange.

På forsiden kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over de udbydere, som kan tilbyde dig et hurtig lån. I vores oversigt bliver du præsenteret for de mest populære låneudbydere i øjeblikket. I oversigten bliver der lagt væk på lånebetingelser, lånebeløb og ikke mindst bedømmelse. Har du kendskab til de nævnte faktorer, kan du hurtigt tage stilling til, om de enkelte udbydere er noget for dig eller ej. Du kan med fordel tage et kig på lånebetingelser først, da disse betingelser er afgørende for dine lånemuligheder. Herefter kan du kigge på, hvor mange penge du kan låne hos udbyderne. Har du brug for at låne et større beløb, vil der f.eks. være færre muligheder. Slutteligt er det værd at kigge på udbydernes bedømmelser, som kan give en fornemmelse af udbydernes troværdighed og serviceniveau .

Ansøg om lån hos flere låneudbydere

Som hovedregel anbefaler vi, at man sender en ansøgning til mindst 3 låneudbydere, hvis man ønsker at låne penge. Den store fordel ved at ansøge hos flere udbydere er, at du vil kunne øge dine chancer for at finde et billigt lån. Uanset hvilken udbyder du ansøger hos, vil der blive foretaget en individuel kreditvurdering. Der er dermed altid en vis risiko for, at man kan blive afvist, hvilket gør det fordelagtigt at have ansøgt mere end ét sted. Det tager kun ganske få minutter at udfylde en låneansøgning, således at du nemt kan ansøge om lån hos 3 eller flere udbydere på ganske kort tid.

Du skal desuden være klar over, at det er ganske uforpligtende at sende en låneansøgning. Der er altså ikke noget maksimum for hvor mange låneudbydere, du må sende ansøgninger til.

Først og fremmest kan du vælge at ansøge hos de mest populære låneudbydere. Du får et overblik over nogle af de mest anerkendte udbydere nedenfor:

  • Santander
  • Kliklån
  • Leasy
  • Vivus

Lån penge online hos en af de overnævnte udbydere, hvor du hurtigt vil få svar på din låneansøgning. Her vil et lån uden sikkerhed være en mulighed, som du kan benytte dig af. Får du et lånetilbud, som lever op til dine krav, kan du nemt underskrive låneaftalen via NemID. Sammenligner du forskellige lånetilbud, så skal du være opmærksom på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), hvor lånets samlede omkostninger kommer til udtryk. Det kan være fristende blot at sammenligne renten, men det vil ikke være tilstrækkeligt ved optagelse af lån.

Mulighed for at kontakte låneudbyderne

Som udgangspunkt kan du forvente, at det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med de danske låneudbydere. Serviceniveauet er generelt meget højt, og det er ikke ualmindeligt, at man vil få svar på sin henvendelse indenfor ganske få minutter. Der vil typisk være en række forskellige muligheder for at kontakte udbyderne. Hos langt de fleste udbydere kan du rette henvendelse telefonisk og via mail, ligesom der hos andre udbydere er mulighed for support via chat.

Der kan naturligvis være enkelte travle tidspunkter og perioder, hvor svartiderne kan være en anelse længere end normalt. Dog kan du ikke desto mindre forvente at komme i kontakt med kompetente medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med din problemstilling. Du vil i den forbindelse kunne få svar på alle de spørgsmål, som du sidder og brænder inde med, ligesom du kan blive guidet til at vælge det rette lån.

Lån penge nu hos en af de mange danske låneudbydere allerede nu.