Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Basisbank

Home » Låneudbydere » Basisbank

BasisbankBasisbank er en dansk virksomhed med Tom Rattleff som CEO og Claus Dyhr som direktør.

Den danskejede virksomhed fungerer som internetbank og har gjort det siden september 2000, hvor tjenesten blev lanceret. Lige siden grundlæggelsen er tusindvis af kunder blevet forkælet med alt fra privatlån og billån til samlelån og gunstige opsparingskonti. Basisbank skiller sig ud fra den traditionelle bank ved udelukkende at operere på nettet.

Basisbank står altid til din rådighed, når det kniber med økonomien. Du kan nemlig optage et lån med ganske få klik – vel at bemærke uden at skulle redegøre for en hel masse. Bliv meget klogere på bankens produkter i denne guide. Du bliver også vejledt i at optage dit måske første online lån.

Basisbank forbrugslån – lån op til 500.000 kr.

Basisbank byder på rigtig mange attraktive lån, herunder forbrugslån og kviklån. Disse lån er tilegnet private forbrugere, som kan låne mellem 30.000 og 500.000 kr. Denne lånemulighed vil med al sandsynlighed fange din interesse, hvad enten du har brug for penge til en rejse, cykel, carport eller noget helt fjerde. Med et lånebeløb på op til 500.000 kr. er der rig mulighed for at få opfyldt ens største drømme. Hvad drømmer du om?

Som hos enhver anden låneudbyder skal du foruden lånebeløb angive ønsket løbetid. Du skal altså tage stilling til, hvor mange måneder du vil betale af på lånet. Løbetiden skal være på mellem 12 og 180 måneder. Husk at jo lavere løbetid, desto højere månedlig ydelse. Du skal i den anledning sikre dig, at du kan finde penge til den månedlige ydelse.

Umiddelbart efter du har ansøgt og er blevet godkendt, vil du få udbetalt lånet. Dette vil vi komme yderligere ind på i næste afsnit.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Sådan optager du et privatlån gennem den danske internetbank

Basisbank har gjort det legende let at optage lån på nettet. De har nemlig skabt en meget simpel låneproces uden unødvendige og tidskrævende trin. Du optager hurtigt og nemt et lån gennem basisbank.dk ved at gøre følgende:

 1. Vælg ønsket lånetype (privatlån eller billån)
 2. Vælg ønsket lånebeløb og løbetid
 3. Angiv dine oplysninger (personoplysninger, låneformål, kontooplysninger m.v.)
 4. Afvent svar på låneansøgning

Svaret på din låneansøgning kommer prompte – typisk via e-mail og / eller sms. Du vil derefter, ifald du bliver godkendt til lånet, få udbetalt pengene inden for få dage. I mange tilfælde vil pengene kunne stå på din konto allerede samme dag. Det kræver blot, at du søger og bliver godkendt på en hverdag.

Skulle din låneanmodning mod forventning blive afvist, så kan du enten forsøge at ansøge igen eller alternativt finde en anden låneudbyder. Det er meget sjældent, at låneanmodninger bliver afvist, men det kan forekomme, hvis låneudbyderen ikke mener, at det er forsvarligt at udstede et lån til ansøgeren. RKI er typisk den største hindring.

Bemærk: NemID adgang er et ufravigeligt krav for at optage et lån på nettet.

Basisbank lån står i høj kurs – derfor er de så eftertragtede

Basisbank er en yderst populær og anerkendt internetbank, som hver dag behandler rigtig mange låneansøgninger fra danske forbrugere. Basisbank er ikke kun populær pga. deres danske oprindelse, men også pga. deres mange gunstige fordele. Det er trods alt svært at finde en udbyder, som gør lige så meget for deres kunder som denne.

Basisbank lån er attraktive af følgende grunde:

 1. Der kan lånes til det hele (lige fra nyt tøj til nyt køkken – du bestemmer selv)
 2. Der stilles ingen krav om sikkerhed (du skal ikke pantsætte hverken bil eller bolig)
 3. Det hele kan klares online (glem alt om tidskrævende fysiske møder m.v.)
 4. Penge på kontoen allerede samme dag (i mange tilfælde)
 5. Der tilbydes høj fleksibilitet (indfri lånet når det passer dig)
 6. Der er mange valgmuligheder (flere lånetyper og valgfrit lånebeløb)

Basisbank lån dækker over både privatlån, billån og samlelån, som er tre fordelagtige lånetyper. Privatlånet er det mest valgte, men det er også værd at kende til de to andre lånetyper.

Overvej et samlelån

Drømmer du om et bedre økonomisk overblik og luft i budgettet? I så fald bør du overveje at optage et samlelån. Basisbank giver dig med denne lånemulighed en gylden chance for at samle dine mindre lån. Internetbanken har stillet en online beregner til rådighed, så du hurtigt kan beregne, hvor meget du kan spare ved at optage et samlelån.

Der er følgende fordele ved at vælge et samlelån:

 • Individuel indstilling af løbetid
 • Færre gebyrer
 • Lavere månedlig ydelse
 • Længere løbetid

Bemærk at ovenstående fordele kun er vejledende. Du kan formentlig opnå både lavere ydelse, færre gebyrer og længere løbetid, men det er ingen selvfølge. Ansøg om et samlelån for at blive klogere på, hvad du kan opnå. Det er nemlig meget individuelt.

Meget mere end bare lån

Basisbank er mest kendt for at udstede lån, men den danskejede internetbank kan vel at bemærke også byde på andre attraktive finansielle produkter. Faktisk kan de tilbyde næsten det helt samme som en traditionel bank med fysiske filialer. Basisbank kan foruden lån byde på følgende:

 • Kort og konto – Du kan gennem den servicemindede internetbank få adgang til både budgetkonto og lønkonto. Du får dermed mulighed for både at betale regninger, oprette faste betalinger, lave overførsler og meget andet uden at skulle bekymre dig om høje gebyrer. Endvidere kan du få fingrene i et betalingskort med eller uden saldokontrol. Der er også et betalingskort efter din smag, hvad enten du hælder mest til et debetkort eller kreditkort. Det første kort er som udgangspunkt gratis.
 • Opsparing – Det er sund fornuft at spare op. Det ved de fleste efterhånden. Med en solid opsparing kan du formentlig slippe for at optage dyre lån. Det støtter internetbanken op om ved både at tilbyde børneopsparinger, aldersopsparinger, pensionsopsparinger og meget andet. Du skal klikke på menuen opsparing på internetbankens hjemmeside for at blive klogere på mulighederne. Det er især en god idé at tage højde for den årlige pålydende rente.
 • Investering – Basisbank giver dig også mulighed for at få et gratis depot. Med dette depot kan du som privatkunde handle både aktier og obligationer helt frem til kl. 22:00 på børsdage. Bemærk at det udelukkende er muligt at handle danske aktier og obligationer. Af selvsamme grund er det ikke muligt at overføre udenlandske værdipapirer til depotet.

Basisbank og deres datterselskaber

Basisbank hører i dag til blandt de absolut største låneudbydere på det danske lånemarked. De ejer og driver nemlig nogle af de mest populære lånetjenester. Foruden deres internetbank står de bag følgende tjenester:

Du finder den komplette liste over deres datterselskaber på deres hjemmeside. Det er meget sandsynligt, at du kender op til flere af disse lånetjenester.

Husk at du altid kan komme i kontakt med omtalte internetbank ved at sende en e-mail eller foretage et telefonopkald. Du finder deres kontaktoplysninger og åbningstider via hjemmesiden. Du kan også overveje at tjekke deres kundeanmeldelser ud via trustpilot.dk, hvis du gerne vil vide, hvad andre lånekunder har at sige om selskabet.

Kontaktinformationer
Basisbank A/S
Teglholm Allé 15
2450 København S
Tlf: 70 22 09 29
Email: kundecenter@basisbank.dk