Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

DER lån

Hjem » Låneudbydere » DER lån

DERDER lån udbydes af DER Privat Finans, som er en kendt låneudbyder på det danske marked. Låneudbyderen har finansieret privatlån til forbrugere siden 1970 med fokus på personlig- og seriøs rådgivning. Gennem tiden er der blevet udbudt mange tusinde kviklån til danske forbrugere. Det er værd at bemærke, at virksomheden hører under Leasy koncernen, som de fleste har et vis kendskab til.

DER lån – Disse muligheder har du

Låneudbyderen udbyder en række lånetyper, som appellerer til forskellige behov. Der er hovedsageligt tale om forbrugslån og kviklån, som du kan optage under ordnede forhold og attraktive vilkår. Ydelserne inden for privatfinansiering består af henholdsvis PrivatLån Plus, PauseLån, Tryglån og ProduktFinans, som du med fordel kan læse mere om.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

PrivatLån Plus

PrivatLån Plus er et fleksibel lån, der er muligt at tilpasse undervejs. Der bliver på forhånd aftalt en fast ydelse, men du kan frit vælge, hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet. Dermed har du mulighed for at tilpasse lånet til din privatøkonomi. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt indfri lånet, og du kan sætte dine afdrag op i en kortere- eller længere periode. Generelt har du meget frie tøjler med denne lånetype, hvor du kan låne op til 100.000 kr. med en fast lav rente. Det er gratis at foretage ændringer undervejs, hvor du ikke skal bekymre dig for eventuelle gebyrer. Lånetypen er også kendt som et kontant lån, hvor du kan låne til alle tænkelige forbrugsvarer og ydelser.

Lån penge hurtigt og nemt med et DER lån

Der er mange fordele ved at optage et DER privatlån, hvor du ikke skal slæbes igennem en masse besværlige processer. Det er nemt og lige til, hvilket giver mulighed for at optage et hurtig lån uden sikkerhed og dokumentation.

1. Vælg den ønskede lånetype og udfyld en låneansøgning – Skal du optage et DER lån, skal du først og fremmest vælge den ønskede lånetype. Som du allerede er blevet bekendt med, kan du vælge mellem flere forskellige lånetyper. Afhængig af hvilket lån du vælger, kan du låne fra 10.000 og op til 100.000 kr. Tilmed kan afdragsperioden strække sig fra 24 og op til 120 måneder. Dermed har du rigelig tid til at betale af på dit lån. Det tager 3-5 minutter at udfylde og sende en låneansøgning.

2. Hurtig svar på låneansøgning – Optager du et hurtig DER privatlån, kan du forvente at modtage et svar inden for 1 time, såfremt du ansøger inden for åbningstiden. Ansøger du uden for åbningstiden, kan du forvente svar inden for 24 timer. Svaret vil enten blive tilsendt via e-mail eller telefon.

3. Underskriv lån med NemID – Har du modtaget den tilsendte låneaftale, og er du tilfreds med aftalen, kan du godkende og underskrive den via NemID. I den anledning skal du sidde klar med dit nøglekort, som du skal bruge, når du skal sætte din digitale signatur på aftalen.

4. Udbetaling samme dag eller næste hverdag – Godkender og underskriver du dit kviklån i dag, kan du være heldig at få udbetalt pengene allerede samme dag. Alternativt vil pengene blive udbetalt næste hverdag.

Hvad koster det at låne hos DER Privat Finans?

Det er svært at komme med et konkret svar på, hvad det koster at optage et DER lån – eller også kendt som et DER privatlån, da det afhænger af mange faktorer. Lånets renter og gebyrer kan nemlig variere fra person til person, da det bliver fastlagt på baggrund af en individuel kreditvurdering. Det er dermed ikke muligt at blive introduceret for de samlede omkostninger, før man har sendt en låneansøgning. Hos låneudbyderen bliver du introduceret for en låneberegner, hvor du kan indtaste ønsket lånebeløb og løbetid. Herefter vil du blive præsenteret for din månedlige ydelse, som dog kun er vejledende. Når du modtager et lånetilbud, skal du kigge på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), hvis du vil vurdere lånet.

Der er rig mulighed for at optage billige lån med lav rente, hvor du ikke bliver ruineret af skyhøje renter. Lån penge hurtigt hos denne låneudbyder, hvor lånepriserne befinder sig på et acceptabelt niveau.

Lånebetingelser ved optagelse af et DER privatlån

Har du interesse i at optage et DER Privatlån, vil der altid være en række betingelser, som du skal overholde. Det er betingelser, man ikke kan komme uden, og som vil være oplyst i ansøgningsprocessen. Når du sender din låneansøgning, erklærer du samtidig, at du overholder følgende betingelser:

  • Du er fyldt 21 år
  • Du er ikke registreret i RKI
  • Du kan dokumentere din indtægt (såfremt det bliver påkrævet)
  • Du har adgang til NemID
  • Du har fast bopæl i Danmark

Lån penge online hos DER Privat Finans, hvis du kan leve op til disse betingelser. Det er relativt lempelige krav, som de fleste kan overholde. Slutteligt er din udfordring at finde ud af, hvilket DER lån der passer bedst til din økonomiske situation. Lån penge uden sikkerhed giver dig mulighed for at optage et lån, uanset om du ejer bil og / eller bolig. Dermed kan du med sikkerhed finde et DER privatlån, der stemmer overens med din økonomi og behov.

Kontaktinformationer
D|E|R Privat Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 70 70 24 24
Email: der@der.dk