Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Ferratum

Hjem » Låneudbydere » Ferratum

FerratumFerratum tilbyder lån af penge, uanset hvor man befinder sig henne. Låneudbyderen har gjort det muligt for danskerne at optage at kviklån siden 2009. Du kan låne penge hos en erfaren låneudbyder med høj kundetilfredshed. Vi introducerer dig for de forskellige muligheder hos den omtalte lånevirksomhed.

Lån penge hos Ferratum

Hos Ferratum kan du låne fra 500 og op til 6000 kroner med en tilbagebetalingstid på op til 45 dage. Du kan låne penge hos denne låneudbyder, hvis du er dansk statsboger, er minimum 23 år gammel, ikke er registreret i RKI og har bopæl i Danmark. Kan du opfylde disse krav, er du klar til at ansøge om et hurtig lån.

Hurtigt svar på låneansøgning: Ferratum lover at behandle din låneansøgning meget hurtigt. Afhængig af travheden hos udbyderen, kan svartiden være imellem ganske få minutter og op til en time. Det er muligt at ansøge om lån via deres online formular. Herefter vil du straks få svar på din skærm, hvor du får oplyst, hvor mange penge du kan låne her og nu. Lån med NemID er en af de muligheder, som sikrer dig hurtig svartid. Når du har fået svar på din låneansøgning, kan du nemlig hurtigt og nemt godkende lånet endeligt ved at logge ind på NemID.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Kviklån uden sikkerhed: Hos Ferratum er der mulighed for at optage et kviklån, hvor du ikke er nødsaget til at stille sikkerhed for lånet. Du kan dermed låne penge uden at skulle bekymre dig for, om du skal dokumentere for forskellige ting. Hverken prismæssigt eller vilkårsmæssigt adskiller forbrugslån sig fra nogle af de andre lånetyper hos Ferratum.

Mikrolån / Kredit: Du kan desuden vælge, om du ønsker at optage et mikrolån eller kreditlån . Med et mikrolån kan du låne op til 6000 kroner, hvor du som tidligere nævnt har 45 dage til at tilbagebetale penge. Ønsker du at optage et større lån, bør du vælge kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kroner. Løbetiden på kreditlån er 12 måneder, så der er god tid til at betale lånet tilbage.

Lån med NemID: Ligesom det gør sig gældende hos de fleste andre låneudbydere, kan du låne penge med NemID. Når lånet er godkendt, får du sat pengene ind på din NemKonto. Får du godkendt lånet med NemID på hverdage mellem kl. 8 og 20, vil du modtage pengene indenfor 1 time. Vælger du at låne udenfor dette tidsrum, vil du modtage pengene næste hverdag inden kl. 9.

Optag et mobillån

Ferratum lånDer er ligeledes mulighed for at optage et mobillån, som også er kendt som et SMS lån. Som navnet antyder kan du optage denne type lån, hvis du blot har en mobil. Det kræver helt konkret, at du har en smartphone med internetadgang, da du derved altid har Ferratum.dk ved hånden. Det kræver kun få tryk på skærmen for at få fat overført dit lån direkte til din konto. Det er underordnet, om du befinder dig i dit eget hjem, i skolen, på arbejdet eller i toget. Det er nemlig muligt at optage et SMS lån, uanset hvor du befinder sig.

Når du først har ansøgt og godkendt deres levevilkår, kan du forvente svar på din mobil efter kort tid. Det indebærer dog fortsat, du har dit NemID-nøglekort ved din side, da lånet fortsat skal godkendes med NemID. Når du skal optage et mobillån eller en af de øvrige lånetyper, skal du oplyse følgende informationer i formularen:

  • CPR-nummer
  • Mobilnummer
  • E-mail

Når du har udfyldt overstående oplysninger, kan du blot læne dig tilbage og vente på godkendelse af din låneansøgning.

Det er muligt at forlænge sin låneaftale op til 3 gange mod betaling af et gebyr. Ferratum har en formular på deres hjemmeside, hvor man udfylder lånenummer (står øverst på den tilsendte faktura), mobilnummer og CPR-nummer for at forlænge sit lån.

Du kan med fordel optage et Ferratum lån allerede i dag. Udbyderen har rigtig mange tilfredse kunder, hvilket bl.a. kommer til udtryk på Trustpilot. Der er nemlig tale om en populær låneudbyder med en gennemsnitsbedømmelse på 8.9 ud af 10.

Kontaktinformationer
Ferratum Denmark ApS
Omøgade 8, 2. sal
2100 København Ø
Tlf: 70 20 10 47
Email: kundeservice@ferratum.dk