Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Fokuslån

Hjem » Låneudbydere » Fokuslån

FokuslånFokuslån er en dansk låneudbyder, som blev etableret i slutningen af 2015. Selskabet er ejet af Leasy koncernen, som finansierer alle lån til private forbrugere. Hos det nye låneselskab er det muligt at låne fra 10.000 og op til 150.000 kr. Låneudbyderen har fokus på at skabe de mest attraktive lånevilkår for forbrugeren, hvor der er fokus på lave renter, personlig frihed og fleksibilitet.

Som låntager kan du selv angive et vilkårligt lånebeløb mellem 10.000 og 150.000 kr. Låneselskabet byder på rigtigt mange attraktive fordele, som de færreste konkurrerende selskaber kan matche. Såfremt du ønsker at optage et forbrugslån eller kviklån, kan du bl.a. få glæde af følgende fordele:

Hurtig svar på låneansøgning og hurtig udbetaling

Sender du en låneansøgning i dag, vil du modtage svar inden for en time, hvis du ansøger inden for åbningstiderne. Såfremt du ansøger uden for åbningstiderne, kan svartiden være en anelse længere. Hurtig udbetaling er ligeledes en realitet, når du låner penge hos Fokuslån. Pengene vil nemlig blive sat ind på din konto senest dagen efter, du har godkendt låneaftalen. Ønsker du at optage et hurtig lån, kan du med fordel stifte bekendtskab med dette nye låneselskab.

Indfri dit lån når som helst

Såfremt du får mulighed for et betale lånet ud før tid, kan du med fordel gøre det. Takket være den mulighed kan du få lånet ud af verdenen med det samme, og du skal ikke betale yderligere gebyrer eller omkostninger. Løbetiden er på mellem 24 måneder og 120 måneder. Selvom det f.eks. fremgår af låneaftalen, at lånet skal tilbagebetales inden for 24 måneder, kan du uden problemer tilbagebetale det efter 6 måneder. Hvis det bliver aktuelt for dig, skal du blot kontakte dit låneselskab, som kan guide dig gennem forløbet.

Du skal ikke stille sikkerhed lånet eller sende dokumentation

Hos dette låneselskab skal du hverken stille sikkerhed for dit lån eller sende dokumentation. Dermed er dine lånemuligheder ikke afhængige af, hvorvidt du ejer hus, bolig eller andre værdier. Du skal heller ikke bruge tid på at skulle dokumentere det ene eller det andet. Lån uden at stille sikkerhed er dermed en realitet hos Fokuslån, hvor du slipper for en masse besvær.

Ingen indblanding i lånets formål

Du bliver på intet tidspunkt påkrævet at oplyse lånets formål. Det betyder, at du ene og alene bestemmer, hvad lånet skal gå til. Hvorvidt du skal betale af på en eksisterende gæld, bruge pengene på et nyt spisebord eller noget helt tredje har ikke indflydelse på dine lånemuligheder. Fokuslån kan dog afvise din låneansøgning, hvis de vurderer, at det er urealistisk for dig at tilbagebetale lånet inden for afdragsperioden.

Ansøg om et uforpligtende lånetilbud hos Lånfokus

Det er både gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Når du har sendt dine låneansøgning, vil du kort tid efter få tilsendt et lånetilbud på din mail.

På baggrund af din låneansøgning, vil der blive udarbejdet et personligt lånetilbud. Det tilsendte lånetilbud kan du helt frit vælge, om du vil takke ja til, eller om du vil kigge på alternative låneløsninger. Som udgangspunkt tager det kun 2-5 minutter at udfylde en låneansøgning. Før du ansøger, bør du have gjort dig nogle tanker om følgende punkter:

  • Lånebeløb (10.000–150.000 kr.)
  • Løbetid (24-120 måneder)

Når du har udfyldt disse punkter, vil du straks få oplyst en månedlig ydelse. I denne sammenhæng vil du også få oplyst ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Du skal dog være opmærksom på, at der blot er tale om en vejledende månedlig ydelse. Din personlige ydelse kan dermed variere alt efter resultatet af den pågældende kreditvurdering. I aftalen vil den effektive rente og den præcise årlige rente altid fremgå. Dermed kan du først få det komplette overblik over lånets omkostninger, når du får tilsendt et lånetilbud.

Du godkender og underskriver aftalen med NemID. Sætter du pris på den hurtigste mulige proces, bør du godkende og underskrive aftalen på nettet. Såfremt du foretrækker at underskrive aftalen fysisk, skal du vente på, at du får tilsendt en fysisk kontrakt, som du skal underskrive og sende tilbage til låneudbyderen.

Du kan trygt og sikkert låne penge hos Fokuslån, da selskabet har fokus på at udbyde kontantlån under ordnede forhold. I den forbindelse vil selskabet gøre alt for, at du ikke ender i en svær økonomisk situation. Hos udbyderen kan du altid optage billige lån, hvor du vil opleve lave renter og beskedne gebyrer.

Fokuslån har disse lempelige lånebetingelser

Optager du et forbrugslån eller et kviklån hos en bank, skal du overholde utallige krav. Heldigvis er der mere lempelige krav hos de internetbaserede låneselskaber, hvor du kun skal overholde en række generelle krav. Kravene er som følger:

1. Du er fyldt mindst 21 år
2. Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret
3. Du har fast indtægt (og kan dokumentere det, hvis det bliver påkrævet)
4. Du har adgang til NemID

Lever du op til disse krav, vil du med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån. Selvom man bliver godkendt til et lån, kan der dog være forskel på, hvor mange penge man kan låne. Hvor mange penge du kan låne afhænger nemlig i høj grad af din månedlige indtægt, da du selvfølgelig skal have mulighed for tilbagebetale lånet igen.

Lån penge allerede i dag

Det har sjældent været nemmere at låne penge, end det er nu. Du behøver hverken eje en masse værdier eller have en høj jobstilling for at optage et lån på nettet. Du får udbudt et lån, som passer perfekt til dine behov og ønsker, hvilket er attraktive vilkår. Hvis du er klar til at optage et hurtig lån, kan du sende en låneansøgning til Fokuslån allerede i dag.

Kontaktinformationer
Fokuslån
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C