Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

GoKredit

Hjem » Låneudbydere » GoKredit

GokreditGoKredit er et nyt dansk finansieringsselskab, som blev etableret i februar 2015. Stifterne bag selskabet har en stor viden og erfaring inden for privatfinansiering i form af kviklån og SMS lån. De satte sig sammen og arbejdede hårdt på en hjemmeside, hvor man hurtigt og uden besvær kan søge om et lån fra mobil, tablet eller computer.

Lån penge hurtigt takket være simpel låneansøgning

Grundlæggerne bag Gokredit har fra starten arbejdet på at gøre deres låneansøgning så simpel som muligt. Derfor skal du kun indtaste de absolut mest nødvendige oplysninger, som omfatter bl.a. navn, adresse, postnummer og CPR-nummer. Du skal altså på intet tidspunkt oplyse, hvad pengene skal bruges til, ligesom du ikke skal videregive oplysninger omkring din indtægt. Der bliver altså taget hensyn til dit privatliv, og du kan derfor nøjes med at indtaste de mest basale oplysninger.

Låneansøgningen kan udfyldes på internettet fra din computer, ligesom den kan udfyldes via din mobil.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Svar på ansøgning om GoKredit lån med det samme

Hos GoKredit kan du forvente at få svar på din låneansøgning med det samme. Udbyderen har nemlig investeret i et moderne og professionelt IT-system, som automatisk kan kreditvurdere alle ansøgninger. På baggrund af forskellige faktorer bliver din profil vurderet, og du får umiddelbart efter svar på, om du er godkendt eller afvist til optagelse af lån. Systemet godkender lånet med det samme og overfører beløbet til din NemKonto, hvor pengene vil stå til rådighed ganske kort tid efter.

Lån sikkert med NemID

Det skal være hurtigt og nemt at optage et online lån, og det er det hos GoKredit. Her skal du altid identificere sig og godkende lånet med dit personlige Nem ID. Når du skal underskrive den endelige aftale foregår det også via Nem ID, hvor du skal bruge din digitale signatur. Det er både nemt og sikkert at optage lån med Nem ID. Du skal kun i gennem ganske få trin, og der er minimal risiko for misbrug takket være det sikre Nem ID system.

Sådan optager du et hurtigt kviklån eller SMSlån

Hos GoKredit skal det være så hurtigt og simpelt som muligt at låne penge. Derfor kan du optage et kviklån eller SMS lån ved at gennemføre 3 simple trin. De 3 trin er som følger:

1. Vælg lånebeløb – Lån op til 6.000 kr. – Hos de fleste danske låneudbydere skal du angive henholdsvis lånebeløb og løbetid. Det gør sig dog ikke gældende hos GoKredit, hvor det eneste du skal angive er lånbeløb. Du kan vælge mellem følgende beløb – 3.000 kr. , 4.000 kr., 5.000 kr. og 6.000 kr. Der er altså tale om mindre beløb, som er kendetegnet for kviklån. Der er en fast løbetid på 30 dage, som gør sig gældende, uanset hvor man penge du vil låne

2. Udfyld låneansøgningen og godkendt med dit NemID – Som vi allerede har været inde på kan du udfylde din låneansøgning via internet eller mobil. Efterfølgende godkender du hurtigt og nemt den vedsendte låneaftale med NemID.

3. Du modtager kort tid efter pengene på din konto – Kviklån er ligeledes kendetegnet ved, at du hurtigt får overført penge til din konto. Hvis du ønsker at have pengene på din konto så hurtigt som muligt, så bør du søge om lån inden for udbyderens åbningstider. Det er på alle hverdage fra kl. 9-16. Såfremt du er kunde hos Danske Bank, vil du som udgangspunkt have pengene på din konto allerede samme dag.

Disse krav stiller udbyderen til dig

Ønsker du at låne penge online med GoKredit, så er der en række krav, du skal overholde. Selvom du umiddelbart vurderer din kreditværdighed til at være fornuftig, så er der også en række andre krav, som du skal overholde. Disse krav gør sig gældende i øjeblikket

  • Du skal være i aldersgruppen 25-69 år
  • Du skal have dansk CPR-nummer, adresse og mobilnummer
  • Du må ikke i forvejen have et udestående med selskabet
  • Du skal have adgang til din NemKonto
  • Du skal være kreditværdig

Som du måske har bemærket, så er der ingen krav om, at du har en fast indtægt. Det er desuden vigtigt at bemærke, at udbyderen ikke kan tilbyde lån til personer, som er bosat på Grønland eller Færøerne.

Lån penge hurtigt og nemt for 0 kr. i renter

Lån penge hurtigt billigt ved at optage et lån hos GoKredit. Udbyderen skiller sig ud fra de øvrige danske låneudbydere ved ikke at opkræve renter. I stedet har låneudbyderen faste etableringsomkostninger, som varierer alt efter lånebeløb. Du behøves ikke ansøge om et lån for at finde ud af, hvad lånet vil koste. På udbyderens hjemmeside er det nemlig oplyst, hvad de enkelte lån koster, hvor ÅOP og samlet tilbagebetaling fremgår. Der er altså hverken renter eller skjulte gebyrer, som du skal være opmærksom på. Du kan dermed være sikker på, at de oplyste omkostninger er de reelle omkostninger, som du skal betale.

Nem tilbagebetaling af lån

Når du optager et lån hos låneudbyderen, får du som nævnt altid 30 dages løbetid. Det er den tid, du har til rådighed til at tilbagebetale lånet. Selvom du reelt har 30 dage, så har du altid mulighed for at tilbagebetale lånet før tid. Det skal desuden nævnes, at du har fortrydelsesret på dit lån. Hvis du har fortrudt dit lån, skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice, hvorefter du skal tilbagebetale de lånte penge.

Det er ikke muligt at optage flere lån på én gang. Hvis du vil optage et nyt lån, skal du først have tilbagebetalt dit nuværende lån. Når udbyderen har modtaget din betaling, vil der gå 1-2 hverdage, før det bliver registreret. Herefter får du tilsendt en e-mail og en SMS som bekræftelse på, at lånet er tilbagebetalt rettidigt. Får du problemer med at overholde løbetiden på 30 dage, så skal du ligeledes kontakt til kundeservice, som vil lave en personlig aftale med dig.

Lån penge hos GoKredit og underskriv med Nem ID ved at klikke dig ind på deres hjemmeside.

Kontaktinformationer
GoKredit ApS.
Saltværksvej 2E
2770 Kastrup
Tlf: 71 99 10 03
Email: kundeservice@gokredit.dk