Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Kliklån

Hjem » Låneudbydere » Kliklån

KliklånDer er mange gode grunde til at optage et lån hos Kliklån. Du kan låne op til 40.000 kroner og kan desuden glæde dig over lav rente og nem ansøgning med NemID. Udbyderen er skabt i samarbejde med D:E.R, som har eksisteret siden 1970. Vi tager et nærmere kig på de mange fordele, som du får hos den danske låneudbyder.

Kampagnen er ikke længere aktiv. Gå til forsiden og se oversigt over lån.

Kliklån op til 40.000 kr. og opnå øvrige fordele

Lånebeløb, rente og løbetid: Hos Kliklån kan du låne fra 5000 kr. og op til 40.000 kroner. Det er desuden op til dig at bestemme løbetiden, som kan vare fra 24 måneder og op til 72 måneder. Ved at bestemme dig for henholdsvis lånebeløb og løbetid, bliver du oplyst din månedlige ydelse ved at benytte dig af deres låneberegner. Lånerenten er fra kun 9,9 %. Når du har indsendt en låneansøgning, vil der blive foretaget en personlig kreditvurdering. Ved denne kreditvurdering vil den eksakte rente og lånebeløb blive fastlagt. Du får oplyst både årlig- og effektiv rente.

Rådgivning om lån: Kviklån ønsker, at du skal have en god oplevelse, når du skal låne penge. Derfor har de valgt at stå til rådighed for dig, som har brug for gode tips og personlig rådgivning. Du kan bl.a. få hjælp til at fastlægge et grundigt og ikke mindst realistisk budget. Derudover kan du blive rådgivet omkring valg af lån, så du kan optage det lån, der passer bedst til dig og din økonomiske situation.

Hos udbyderen stiller de følgende krav til lånetageren:

  • Du skal være fyldt mindst 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt (årsregnskab hvis du er selvstændig)

Overholder du de nævnte krav, vil du være berettiget til at optage et lån hos udbyderen.

Lån penge nu

KliklånKliklaan.dk er en forholdsvis ny udbyder i branchen. Dog har de som tidligere nævnt et samarbejde med D:E.R, som har mere end 30 års erfaring på markedet.

Du kan optage et kviklån eller forbrugslån allerede nu og her. Er du på udkig efter et hurtig lån, vil Kliklån være et glimrende valg. Du får nemlig allerede svar på din ansøgning indenfor en time. Du vil typisk få svar på din ansøgning på enten telefon eller mail.

Låneaftalen kan underskrives med NemID, således at du vil kunne have pengene stående på din konto allerede på dagen eller senest dagen efter, at lånet er blevet godkendt. Lån med NemID er uden tvivl en af de hurtigste måder at låne penge på i dag. Lån med NemID er for dig, der ikke vil bruge tid på at skulle underskrive aftalen manuelt og sende med posten til låneudbyderen.

Når der er blevet lavet en låneaftale, vil du få tilsendt en e-mail med et link til NemID, hvor du kan underskrive aftalen med din elektroniske signatur. Her kan du godkende aftalen, ligesom at du har mulighed for at tage en kopi af aftalen. Kliklån vil straks få besked om, at du har godkendt aftalen. Umiddelbart efter vil udbetalingen af de lånte penge blive sat i gang.

En anden fordel ved Kliklaan.dk er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Låneudbyderen blander sig desuden ikke i, hvad du vælger at bruge pengene til. Det er altså underordnet, hvorvidt du ejer en bil, fast ejendom eller andre aktiver.

Besøg Kviklån allerede i dag og find det lån, som passer bedst til dine krav og behov.

 

Kontaktinformationer
KlikLån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C