Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Kvikautomaten

Hjem » Låneudbydere » Kvikautomaten

KvikautomatenKvikautomaten er en relevant udbyder for dig, som ønsker at optage et mindre lån med hurtig tilbagebetalingstid. Udbyderen reklamerer med at kunne tilbyde det hurtigste kviklån til de danske forbrugere. Kvikautomaten kan desuden prale med at være blandt landets mest populære låneudbydere.

Kvikautomaten lån – Billigt og hurtigt lån

Udbyderen er den rette for dig, som ønsker at låne i mellem 500 og 6.000 kr. Uanset lånestørrelsen vil løbetiden lyde på 30 dage. Når du klikker dig forbi deres hjemmeside, skal du først vælge om du har lånt penge hos udbyderen før, eller om du er ny kunde. Hvis du er ny kunde, vil du få tilbudt et gratis lån, hvor du kan låne op til 3.000 kr. kvit og frit i 30 dage. Kampagnen er lukket – se alle de andre låntilbud, Klik her.

Der er ingen forpligtelser ved at optage et gratis lån, og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) vil naturligvis være 0 %. Når du har ansøgt om et gratis kviklån, vil du modtage en faktura, som forfalder efter 30 dage efter udbetalingen af lånet har fundet sted.

Kvikautomaten stræber efter at kunne tilbyde Danmarks hurtigste lån. Du skal igennem to simple trin, hvor du skal vælge lånebeløb og efterfølgende udfylde selve låneansøgningen. Herefter vil du højst sandsynligt få godkendt din låneansøgning, således at du er klar til at skrive under på låneaftalen og få pengene udbetalt med det samme. Såfremt du låner på hverdage mellem kl. 8 og 20 eller i weekenden fra kl. 10 til 16, vil du modtage pengene indenfor 1 time. Pengene bliver udbetalt direkte til din NemKonto, så du får pengene til rådighed med det samme. Udbyderen tager dog forbehold for eventuelle forsinkelser hos deres samarbejdspartnere, som bl.a. vedrører bankerne.

Der bliver ikke stillet nogen spørgsmål i forbindelse med dit lån. Du skal med andre ord ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Det er heller ikke et krav, at du skal stille sikkerhed for dit lån.

Lån med NemID er et krav hos Kvikautomaten, da du både godkender og underskriver låneaftalen via NemID. Når aftalen er underskrevet med din elektroniske signatur, vil låneaftalen være indgået, og pengene vil straks blive udbetalt.

Der er ligeledes mulighed for at forlængelse af løbetiden ved personlig aftale. Du kan anmode om at få forlænget lånet i en periode svarende til lånets oprindelige løbetid. Står der i låneaftalen, at løbetiden er 30 dage, så vil det være muligt at forlænge lånet i yderligere 30 dage.

Opsummering af fordele:

  • Lån fra 500 og op til 6000 kr.
  • Gratis lån som ny kunde
  • Dannarks hurtigste lån (pengene udbetalt indenfor 1 time)
  • Ingen spørgsmål i forbindelse med dit lån
  • Ingen krav om sikkerhed for lånet
  • Mulighed for forlængelse af lån

Lån penge nu – 3 forskellige lånetyper

Kvikautomaten lånSom vi allerede har afsløret i overskriften, så finder du tre forskellige lånetyper hos Kvikautomaten. Du kan vælge mellem henholdsvis forbrugslån, kviklån eller lån via sms Se dem her (Mobillån), som hver især har en række fordele (og ulemper). Kviklån og forbrugslån dækker tit over det samme begreb, da der er tale om lån, som skal bruges på forbrug.

Fælles for disse to lånetyper er, at du ikke er nødsaget til at stille pant i hverken hus, bil eller andre aktiver. Låneudbyderen stiller heller ikke et hav af spørgsmål, som man ellers ville opleve, hvis man anmodede om at låne penge i en bank. Du får desuden pengene let og sikkert udbetalt, så du kan indfri dine ønsker om et nyt tv, en ny smartphone eller en helt tredje ting.

Kvikautomaten tilbyder også lån til studerende, som f.eks. har brug for en ny bærbar eller ønsker at have penge til de mange dyre bøger, som skal købes på en videregående uddannelse. Her kan med fordel benytte sig af tilbuddet om et gratis lån, så man kan blive klogere på, hvad det vil sige at optage et lån.

Inden du søger om et lån hos udbyderen, bør du sætte dig i lånevirksomhedens vilkår. Kvikautomaten stiller følgende krav til lånetageren, som du skal bekræfte i din låneansøgning

  • Jeg er myndig og er minimum 23 år gammel
  • Jeg har fast bopæl i Danmark
  • Jeg har dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse

Herudover er der et krav om, at du ikke må have udestående lån hos Ferratum A/S, da det er datterselskabet til Kvikautomaten.

Indledningsvis nævnte vi, at Kvikautomaten.dk er blandt de mest populære låneudbydere. Det er en realitet, da udbyderen har fået tildelt 9,1 ud af 10 stjerner, som er bedømt ud fra 403 anmeldelser på Trustpilot.

Kontaktinformationer
Kvikautomaten ApS
Omøgade 8, 2.
2100 København Ø