Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Lånlet

Hjem » Låneudbydere » Lånlet

LånletLånlet giver dig mulighed for at låne op til 70.000 kroner nemt og hurtigt. Låneudbyderen har over 20 års erfaring på det finansielle marked i Danmark. Laanlet.dk er låneformidler for Basisbank, som er en dansk internetbank med hovedkontor i København.

LånLet lån – Op til 75.000 kr.

Hos LånLet kan du låne fra 3.000 og op til 75.000 kr. Du bestemmer selv, om du vil betale lånet tilbage i løbet af 12, 36 eller 72 måneder. Du kan ansøge online ved at udfylde ganske få person- og kontooplysninger i ansøgningsformularen. Alle ansøgninger bliver behandlet hurtigt, fortroligt og naturligvis anonymt. Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Der er ligeledes ikke nogen krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet.

Når du har indsendt din låneansøgning, bliver der foretaget en grundig kreditvurdering. I den forbindelse bliver din personlige rente fastlagt, Der er naturligvis risiko for, at din låneansøgning bliver afvist, hvis låneudbyderen vurderer, at risikoen ved et lån er for stort. Dog er det en realitet, at langt de fleste låneansøgninger bliver godkendt.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Når du skal ansøge om et lån, skal du først og fremmest bestemme dig for lånebeløbet og lånets løbetid. Herefter vil du få oplyst følgende oplysninger, hvor du får et overblik over lånets omkostninger:

  • Månedlig ydelse
  • Debitorrente
  • Samlede kreditomkostninger
  • Tilbagebetalingsbeløb
  • ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

En af de store fordele ved Laanlet.dk er, at der er fokus på stor gennemsigtighed. Dermed kan du slippe for at blive overrasket med højere rente og flere omkostninger, end du havde regnet med. Du kan få glæde af en seriøs og professionel låneudbyder, som har fokus på den enkelte kundes. Der sidder en lang række kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Låneudbyderen kan kontaktes telefonisk og på mail, hvor man kan forvente kundeservice i høj klasse.

Lån hos Lånlet og få pengene udbetalt med det samme

Lån hos lånletSom navnet på låneudbyderen antyder, kan du forvente at kunne optage et hurtigt lån. Når du har indsendt din låneansøgning vil der gå omkring 15 minutter, før du får svar på din ansøgning. Udbyderen har sat alderskravet lavt i forhold til mange andre låneudbydere på markedet.

Du skal nemlig blot være fyldt 18 for at kunne ansøge om et lån hos udbyderen. Derudover skal du have en fast månedlig indtægt og have fast bopæl i Danmark, hvilket langt de fleste danske andre udbydere også kræver. Hvis du er registreret i RKI eller debitorregistreret, kan du desværre ikke blive tilbudt et lån.

Når du udfylder låneansøgningen, skal du vælge hvordan du vil have pengene udbetalt. Når din låneansøgning er blevet godkendt, vil pengene blive overført til din bakkonto eller udbetalt på en check afhængig af hvad du ønsker. Det skal desuden nævnes, at det er muligt at forhøje sit nuværende lån, hvilket er muligt ved at udfylde en ansøgning på hjemmesiden.

Lån med NemID er en mulighed hos Lånlet, hvor du nemt og hurtigt kan underskrive lånet med NemID. Det er en service, som gør det endnu lettere for dig at låne penge, da du kan klare det hele på nettet. Det er muligt at låne penge med NemID, uanset om du ønsker et forbrugslån. nye sms lån eller et kviklån som du finder her . Såfremt du vælger at underskrive låneaftalen med NemID, vil du kunne have pengene stående på din bankkonto allerede dagen efter.

Det eneste det kræver for at låne penge med NemID er, at du har installeret den seneste version af Java på din computer. Når du skal låne penge hos Laanlet.dk, skal du igennem tre simple trin:

  • Udfyld låneansøgningen på nettet og få svar på din ansøgning indenfor 15 minutter
  • Kig låneansøgningen igennem, underskriv den med NemID og send aftalen til låneudbyderen
  • De lånte penge bliver udbetalt til din konto eller på en check

Hos udbyderen er det endda muligt at optage en tryghedsforsikring. Denne forsikring dækker betaling af dine låneydelser i tilfælde af dødsfald, ufrivillig arbejdsløshed, varig total uarbejdsdygtighed m.m.

Få mere viden omkring sms lån på www.hurtiglaannemt.dk klik her 

Høj kundetilfredshed

Laanlet.dk er blandt de danske låneudbydere med højeste kundetilfredshed. 241 kunder har bedømt virksomheden på Trustpilot, hvilket har givet en gennemsnitsbedømmelse på 9,1 ud af 10. Tidligere kunder roser bl.a. udbyderen for en nem og hurtig låneproces, god kundeservice og hurtig udbetaling. Alt i alt er der mange fordele ved at låne penge hos Lånlet. Lånlet

Kontaktinformationer
LånLet ApS
Teglholm Allè 15
2450 København SV
Tlf: 70 20 58 22
Email: adm@laanlet.dk