Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Leasy Minilån

Hjem » Låneudbydere » Leasy Minilån

Vælger du et Leasy Minilån, får du mange fordele her og nu. Du kan bl.a. få glæde af rente- og afdragsfrihed, som du får hos Leasy. Lån med NemID og få dine penge udbetalt allerede samme i dag. Sætter du pris på et hurtig lån, vil det være oplagt at benytte dig af lån med Leasy.

Leasy Minilån op til 50.000 kroner

Med Leasy Minilån har du mulighed for at låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. med en løbetid på 2-10 år.

Du låner til en attraktiv rente. Den egentlige rente kan bl.a. afhænge af lånebeløb, løbetid og kreditvurdering. Jo bedre økonomi du har, desto bedre rente vil du kunne få tilbudt. Har du en sund økonomi og en høj månedlig indtægt, vil du derfor kunne optage et billigt lån.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor der sidder mange kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du har derfor altid mulighed for at kontakte låneudbyderen, hvis du har brug for rådgivning.

Hurtig lån med Leasy Minilån

Du kan hurtigt og trygt optage et lån hos Leasy. Udbyderen tilbyder kontantlån under ansvarlige forhold ved behandling af din låneansøgning. Der lægges især vægt på at sikre, at du ikke vil ende i en ustabil situation rent økonomisk ved optagelse af et lån.

Ønsker du at ansøg om et lån hos Leasy, skal du blot udfylde deres ansøgningsformular på hjemmesiden. Herefter vil der blive foretaget en kreditvurdering, som du kan forvente at få svar på indenfor en time i åbningstiderne.

Hos Leasy kan du vælge, om du vil optage et de billigste kviklån eller et minilån, som dækker over den samme lånetype. Et kviklån er kendt som et hurtigt lån, hvor du i dette tilfælde kan låne op til 50.000 kroner uden at stille sikkerhed for lånet, læs mere på denne side om lån.

Du kan bruge de lånte penge til lige, hvad du går og drømmer om. Leasy Minilån kan hjælpe dig med både rådgivning og finansiering, hvis du skal handle bl.a. hårde hvidevarer, TV, PC’ere, digitalkameraer og mobiltelefoner. Drømmer du f.eks. om et nyt Plasma-TV, men har du ikke penge til rådighed på nuværende tidspunkt, kan du med fordel optage et lån.
Lån hos Leasy kræver blot, at du er 21 år gammel, ikke er RKI-registreret og desuden kan dokumentere din årlige indtægt. Du skal herudover give samtykke til, at Leasy må indhente generelle kreditoplysninger om dig ved optagelse af et lån.

Der er desværre ikke mulighed for at optage et mobillån, men du kan ikke desto mindre få et hurtigt lån uden sikkerhed.

Kontaktinformationer
L’EASY Minilån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 88 88 88 88
Email: minilaan@leasy.dk