Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Modus Finans

Hjem » Låneudbydere » Modus Finans

Modus FinansModus Finans er landets nye låneselskab, som byder på en lang række interessante lånemuligheder. Låneselskabet er en del af L’EASY, som har mange års erfaring i lånebranchen. Det nye og anerkendte låneselskab blev lanceret i oktober 2016.

Modus Finans har på kort tid gjort sig bemærket på det danske lånemarked. Det danske låneselskab kommer med en lang række attraktive lånevilkår, som er blevet taget godt imod. Ønsker du at låne penge til at finansiere dine største drømme, kan du med fordel læse mere om dine lånemuligheder.

Modus Finans – Lån op til 150.000 kr.

Modus Finans har valgt at specialisere sig i forbrugslån, kviklån og sms lån, hvor låntagerne har mulighed for at låne fra 10.000 og op til 150.000 kr. Det er penge, der kan bruges til at finansiere både store og små forbrugsgoder – en ny smartphone, nye møbler eller noget helt tredje. Du kan finde mere om kviklån på denne side.

Låneselskabet står altid til rådighed med dét lån, som du måtte have brug for. Ligesom du frit kan vælge det ønskede lånebeløb, kan du også vælge den ønskede afdragsperiode. Det er muligt at vælge en afdragsperiode, der strækker sig fra 2 år og op til 10 år.

 

I forbindelse med at du skal ansøge om et lån, har du følgende muligheder:

  • Angiv lånebeløb (10.000-150.000 kr.)
  • Angiv afdragsperiode (2-10 år)

Sætter du pris på de fordelagtige lånevilkår, kan du ansøge om det ønskede lån allerede i dag. Du får komplet indflydelse på valg af både lånebeløb og afdragsperiode, så du kan være sikker på at optage et lån, der stemmer overens med dine krav. Du kan altså skræddersy dit lån ned til mindste detalje.

Lav rente

Modus Finans kan også glæde dig med en lav rente, hvilket giver dig mulighed for at optage billige lån, når du har brug for det. Låneselskabet tager afstand fra tårnhøje renter ved at tilbyde lån med en attraktiv rente.

Den reelle rente kan selvfølgelig variere fra lån til lån. Vil du finde ud af, hvilken rente du kan få tilbudt, skal du sende en låneansøgning. I den anledning bliver der lavet en kreditvurdering af dig, hvor din kreditværdighed vil blive vurderet. Har du en god og sund økonomi, kan du forvente, at renten er lav og attraktiv.

Låntager skal ikke stille sikkerhed for lånet

Du bliver som låntager ikke bedt om at stille sikkerhed for lånet, hvorfor det er mere eller mindre risikofrit for dig at optage et lån. Det betyder i praksis, at du ikke skal stille sikkerhed i din bil, båd eller andre værdier for den sags skyld. Er du interesseret i at optage et lån uden sikkerhed, har du nu en gylden mulighed for at få opfyldt det ønske.

Den eneste sikkerhed du skal stille er at bekræfte, at du ikke er registreret som dårlig betaler. Såfremt du er registreret i RKI eller Debitor Registret, vil din låneansøgning blive afvist.

Få et attraktivt samlelån

Modus Finans er også en interessant låneudbyder for dig, som ønsker at få et samlelån. Såfremt du har optaget mange små lån og er ved at miste overblikket, kan du undersøge muligheden for at få et samlelån. Der er flere forskellige situationer, hvor det vil give mening at få et samlelån, som ofte vil være både billigere og nemmere – samlet set.

Samlelån er blevet mere og mere attraktive de seneste år i takt med, at der i stigende grad bliver optaget mange mindre lån. Kan du bedre forholde dig til ét stort lån frem for mange små lån, bør du ansøge om et samlelån.

Optag et forbrugslån eller kviklån i dag

Det nye låneselskab har som bekendt specialiseret sig i at udbyde forbrugslån og kviklån til danske låntagere. Vil du opleve de mange lånefordele, kan du også overveje at optage et lån. Det er ikke raketvidenskab at låne penge på nettet, da man blot skal gennem en række simple trin. Således kan du ansøge om lån fra din computer, smartphone eller tablet. Få mere viden og fordelene ved et forbrugslån, læs mere.

Nedenfor bliver du introduceret for en trin-for-trin guide til at ansøge om et lån:

1. Vælg lånebeløb
2. Vælg afdragsperiode
3. Start din ansøgning
4. Vælg dine afdragsfrie måneder (det er ikke et krav)
5. Indtast dine oplysninger (personoplysninger, bopæl, civilstand, bankoplysninger m.v.)
6. Fortsæt til NemID login og bekræft din identitet.

Du kan i princippet nøjes med at sætte få minutter af til ovenstående proces, da du blot skal indtaste de mest nødvendige oplysninger. Det er f.eks. værd at bemærke, at du ikke bliver påkrævet at oplyse, hvad du skal bruge pengene til. Du er altså herre over, hvordan du disponerer dit lån.

Hvilke lånebetingelser skal jeg leve op til?

Modus Finans har valgt ikke at stille urimelige krav til danske låntagere. Du skal kun leve op til og bekræfte en række basale lånebetingelser, hvorfor dine chancer for at blive godkendt til et lån er ganske gode. I ansøgningsprocessen bliver du bedt om at bekræfte de gældende lånebetingelser, som består af følgende:

  • Du er minimum 21 år gammel
  • Du har et gyldigt CPR-nummer
  • Du er bosat på en dansk folkeregisteradresse
  • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du kan dokumentere din indtægt (hvis du bliver bedt om det)
  • Du har adgang til NemID

Ovenstående betingelser er betydeligt mere overkommelige end de betingelser, du vil blive præsenteret for i din lokale bank. Har du læst, forstået og bekræftet kravene, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån.

Ansøgning og godkendelse på én og samme dag

Modus Finans er låneselskabet, du skal opsøge, hvis du vil optage et hurtig lån. Ansøgning og godkendelse kan foregå på én og samme dag. Udbetalingen vil straks blive sat i gang, når du har godkendt og underskrevet den endelige låneaftale.

Den normale udbetalingstid er 1-2 hverdage, så du er ikke tvunget til at vente i lang tid på dine penge. Der er også mulighed for at få tilsendt låneaftalen på papir, hvor du naturligvis skal sende låneaftalen retur med din signatur. Sender du en låneansøgning på en hverdag inden for de oplyste åbningstider, vil du modtage svar inden for en time.

Har du brug for flere penge på bankkontoen her og nu, bør du klikke dig ind på låneudbyderens hjemmeside og sende en låneansøgning. Ansøger du uden for de oplyste åbningstider, vil din låneansøgning blive behandlet den næstkommende hverdag.

Indfri dit lån, når du vil

Udfylder du en låneansøgning, bliver du bl.a. bedt om at vælge den ønskede afdragsperiode. Den valgte afdragsperiode er som udgangspunkt fast, så det er nødvendigt, at du sætter penge af til at betale dine månedlige afdrag. Selvom du har valgt en afdragsperiode, er det ikke ensbetydende med, at du ikke må indfri dit lån før tid.

Modus Finans tilbyder, at du kan indfri dit lån, når du vil. Det kan du f.eks. benytte dig af, hvis du har fået et nyt job med højere løn, eller hvis du har arvet penge. Det er en glimrende måde, hvorpå du kan få dit lån ud af verden og samtidig kan skåne dig selv for unødige låneomkostninger.

Ønsker du at indfri dit lån før tid, skal du blot kontakte kundeservice, som vil introducere dig for, hvad du skal foretage dig. Denne mulighed er selvfølgelig også tilgængelig for dig, der har valgt en eller flere afdragsfrie perioder.

Lån penge under ansvarlige forhold

Det omtalte låneselskab udbetaler lån under ansvarlige forhold. Alle låneansøgninger bliver behandlet individuelt med henblik på at vurdere den enkelte låntagers økonomi. Såfremt det vurderes, at din økonomi ikke er stabil, vil din låneansøgning blive afvist.

Det er et faktum, at langt de fleste låneansøgninger bliver godkendt uden yderligere spørgsmål. Bliver det vurderet, at din økonomi er for ustabil, bør du få styr på den økonomiske del af dit liv, før du ansøger om et nyt lån.

Føler du dig godt rustet til at låne penge, kan du ansøge om et forbrugslån, kviklån eller smslån hos Modus Finans med det samme. Du kan læse mere om sms lånet i denne guide.

Kontaktinformationer
Modus Finans
I samarbejde med 3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 99 99 91 11
Mail: modusfinans@modusfinans.dk