Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Nordiclån

Hjem » Låneudbydere » Nordiclån

NordiclånNordiclån er en ny låneudbyder på det danske marked, som allerede har markeret sig med sine mange fordele. Det er koncernen L’EASY, der har lanceret det nye brand, der gik i luften d. 2. maj 2016. Den nye udbyder har bl.a. specialiseret sig i forbrugslån og kviklån til den kræsne låntager.

Lån penge hos Nordiclån – Disse fordele får du som låntager

Vil du optage et forbrugslån eller et kviklån, så bør du kigge nærmere på de muligheder, som du får hos Nordiclån. Der er en meget lang liste med fordele, som du naturligvis skal være bekendt med:

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

  • Fast lav rente – Udbyderen giver dig først og fremmest mulighed for at optage et lån med fast lav rente. Renten kan naturligvis variere fra låntager til låntager, hvilket også er tilfældet hos konkurrerende låneudbydere. Ikke desto mindre kan du forvente et lavt renteniveau.
  • Hurtig online ansøgning – Hos Nordiclån kan du hurtigt og nemt sende din ansøgning online. Du bliver udelukkende bedt om at indtaste de mest relevant oplysninger, og du kan forvente at modtage et svar inden for 1 time. Der er mulighed for at ansøge via computer, tablet og smartphone.
  • Hurtig udbetaling på 1-2 hverdage – Bliver dit lån godkendt, kan du have pengene på din konto allerede samme dag. Som udgangspunkt vil du kunne have pengene til rådighed samme dag eller næste hverdag, hvis du bliver godkendt. Således er der rig mulighed for at optage lån til akutte behov, hvis du har brug for pengene så hurtigt som muligt.
  • Betal ud når du vil – Såfremt du får mulighed for at tilbagebetale lånet før tid, så kan du gøre det uden problemer. Kontakter du låneudbyderen, kan du få mere at vide om, hvordan du kan betale lånet ud før tid. Det er selvfølgelig helt omkostningsfrit at indfri et lån.
  • Lån uden sikkerhed – Du har mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Det vil sige, at du hverken skal stille sikkerhed i hus, bil eller andre værdier. Således vil du aldrig risikere at blive opkrævet dine værdier, hvis du misligholder en låneaftale.
  • Brug pengene, som du har lyst – Optager du et lån hos Nordiclån er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på. Det er altså ene og alene op til at bestemme, om pengene skal bruges på en ny cykel, sommerrejse, vaskemaskine eller noget helt fjerde. Låneudbyderen blander sig ikke i dit låneformål, da du fortjener den optimale frihed og fleksibilitet.

Lån op til 50.000 kr. med et forbrugslån eller kviklån

Hos Nordiclån kan du optage et forbrugslån eller et kviklån, hvor du har mulighed for at låne op til 50.000 kr. Dermed er det en lånemulighed, der vil appellere til langt de fleste låntagers krav og behov. Når du kan låne op til 50.000 kr., kan du finansiere både større- og mindre forbrugsgoder. Som udgangspunkt kan du helt selv vælge, hvor mange penge du vil låne. Dog skal du forvente, at der typisk stilles højere krav til dig, hvis du anmoder om et højt lånebeløb.

Før du anmoder om et specifikt lånebeløb, bør du tænke over, hvor mange penge du har behov for at låne. Der er nemlig ingen grund til at låne flere penge end højst nødvendigt, da du ikke kan komme uden om at betale renter.

Underskriv lån med NemID

I dag er det alfa omega, at man har adgang til NemID, hvis man ønsker at optage et lån. Skal du optage et forbrugslån eller kviklån hos Nordiclån, så er det ligeledes et krav, at du har adgang til NemID. Vil du godkende og underskrive den tilsendte låneaftale, så skal du have dit nøglekort klar. Således har du mulighed for at sætte din digitale signatur på aftalen, hvorefter aftalen officielt er indgået. Du kan altså helt ubesværet godkende din låneaftale på få minutter, hvis du benytter dig af online godkendelse.

Såfremt du af den ene eller den anden grund ikke ønsker at godkende dit lån online, kan du tage kontakt til låneudbyderen. I visse tilfælde kan du få lov til at underskrive din låneaftale fysisk, hvorefter du skal sende den med posten til låneudbyderen. Vi gør dog opmærksom på, at det er en tidskrævende og besværlig proces, der vil forlænge hele låneprocessen med flere dage.

Lempelige betingelser til glæde for danske låntagere

Ønsker du at optage et lån hos Nordiclån, kan du glæde dig over de lempelige betingelser, som du forpligter dig til at overholde. Låneudbyderens betingelser omfatter følgende:

  • Du er fyldt 21 år
  • Du kan dokumentere din indtægt (lønsedler, årsregnskab og / eller årsopgørelser)
  • Du er bosat i Danmark (dansk folkeregisteradresse)
  • Du har adgang til NemID

Kan du blot overholde disse betingelser, så er du i princippet klar til at optage et lån allerede i dag. Der er nemlig tale om betingelser, som langt de fleste mennesker kan overholde. Som udgangspunkt er der ikke nogen specifikke krav med hensyn til din indtægt. Det er dog vigtigt, at du kan bevise, at du har fast indtægt, da det har indflydelse på din kreditvurdering.

Jo bedre din kreditvurdering er, desto bedre tilbud kan du forvente at få tilsendt. Har du en sund og god økonomi, kan du glæde dig over, at det er noget, som låneudbyderen vil tilgodese.

Angiv selv ønsket lånebeløb og afdragsperiode

Hos den nye danske låneudbyder er du sikret fleksibilitet i verdensklasse. Du kan nemt helt selv angive det ønskede lånebeløb og ønsket afdragsperiode. Med andre ord kan du vælge et valgfrit beløb, der strækker sig op til 50.000 kr.

Hvor hurtigt du vil tilbagebetale dit lån er ligeledes helt op til dig. Vil du holde dine låneudgifter nede på et minimum, så vil det naturligvis være en fordel, hvis du indfrier dit lån så hurtigt som muligt. I forhold til valg af afdragsperiode er det særligt vigtigt, at du er realistisk med, hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet.

Før du angiver dine krav og behov, bør du lægge et budget og skabe et overblik over din økonomi. Dermed vil du have nemmere ved at vurdere, hvor mange måneder du skal have til at betale af på lånet. Den månedlige ydelse er fast, hvilket gør det nemt at budgettere med.

Billige lån til danske låntagere

Nordiclån kommer med billige lån til danske låntagere. Er du på udkig efter et billigt og hurtig lån, så kan du glæde dig over de lave renter og andre lave omkostninger, som du bliver præsenteret for, når du modtager et udkast til en låneaftale.

Skal du vurdere, hvor billigt lånet er, skal du være opmærksom på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Således vil du have nemmere ved at sammenligne forskellige lån, hvis du allerede har indhentet lånetilbud fra andre konkurrerende låneudbydere.

Låneudbyderen har formået at presse renteniveauet så langt ned, at det er de færreste låneudbydere, der kan følge med. Ansøger du i dag, så kan du finde ud af, hvor billigt du kan låne.

Værd at vide om Nordiclån

Som du allerede er blevet bekendt med, så er det L’EASY, der har lanceret Nordiclån på det danske marked. Låneudbyderen blev etableret d. 2. maj 2016 og er dermed et af de nyeste skud på stammen.

Nordiclån er blevet lanceret, samtidig med at Kliklån er lukket ned, hvilket har været et bevidst valg fra L’EASY. På trods af den intense konkurrence på markedet forventes den nye låneudbyder at blive et stort hit inden for en kort tidsramme.

Låneudbyderen kommer altså med et stort selskab i ryggen, der har mange års ekspertise og erfaring i branchen. Som låntager kan du glæde dig over, at du kan optage lån med de mest attraktive vilkår og betingelser.

Fleksibilitet, overskuelighed og brugervenlighed er nogle af de nøgleord, som beskriver den nye låneudbyder. Lyder det attraktivt, så har du mulighed for at danne dig et overblik over de mange lånemuligheder allerede i dag. Låneudbyderen har hovedbase i Odense, men servicerer naturligvis kunder i hele landet.

Kundeservice bliver også prioriteret højt, hvilket ligeledes er et stort plus. Har du spørgsmål, feedback eller andre inputs, så kan du kontakte Nordiclån på alle hverdage – både via telefon og mail.

Kontaktinformationer
Nordiclån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 99 99 90 09
Email: nordiclaan@nordiclaan.dk