Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

PayMark Finans

Hjem » Låneudbydere » PayMark Finans

Paymark finansPayMark Finans – grundlagt af 3C Retail A/S (tidligere L’easy A/S) – gik i luften d. 8. maj 2018. Siden primo maj er der blevet udstedt et utal af lån til danskere fra hele landet. Du har nu også mulighed for at optage et gunstigt lån, hvis du mangler penge til en rejse, et nyt køkken, en ny vaskemaskine eller noget helt fjerde. I dag kan man låne penge til hvad som helst – gennem PayMark Finans.

PayMark Finans er en af de nyeste spillere på lånemarkedet, men er trods en kort levetid blevet et stort navn i branchen. Den digitale låneudbyder er kendt for at byde på hurtig behandling af ansøgninger, lav debitorrente, høj sikkerhed og en gennemsigtig låneberegner. Alt dette kan du opleve, hvis du optager et lån gennem paymarkfinans.dk.

PayMark Finans udsteder store og små lån – op til 150.000 kr.

PayMark Finans forsøger at tilgodese alle låntagere ved at udstede både store og små lån. Lige nu kan du låne fra 10.000 og op til 150.000 kr. Denne udbyder er altså et godt valg, uanset om man leder efter et minilån, kviklån eller forbrugslån.

Ønsker du at låne et mindre beløb til en ny computer – eller et større beløb til en ny campingvogn? Så kan du via paymarkfinans.dk nemt og hurtigt få styr på finanserne. Du ansøger online og vil i princippet kunne have pengene på din konto samme dag – hvis du vel at bemærke bliver kreditgodkendt.

Den populære udbyder arbejder kun med faste renter, idet de ønsker at fremme gennemsigtigheden. Med en fast rente ved du, hvad du har at gøre med. Dette er med til at sikre, at du ikke mister det økonomiske overblik.

 modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Valgfri løbetid – op til 120 måneder

Som låntager er du selv herre over, hvor mange måneder du vil afdrage over. Du skal blot huske at oplyse den ønskede løbetid i ansøgningsformularen på forsiden. Løbetiden er helt valgfri – dog skal den være mellem 24og 120 måneder. Jo højere lånebeløb, desto længere løbetid vil du typisk have brug for.

Den valgte løbetid skal selvfølgelig være realistisk, så du ikke ender med at blive opkrævet rykkergebyrer, fordi du mod forventning ikke har kunne overholde din månedlige ydelse. Det er bedre at sætte den månedlige ydelse lidt for lavt end lidt for højt, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man kan skrabe penge nok sammen hver måned. PayMark Finans står til rådighed med vejledning og sparring, hvis du skulle have behov for det.

Fast lav rente

Med et fastforrentet lån skal du ikke bekymre dig for uønskede overraskelser. Du ved nemlig lige præcis, hvor høj renten er måned efter måned. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at renten kan variere fra låntager til låntager. Drømmer du om at optage et lån med en lav rente, er det alfa og omega, at du har styr på din økonomi. PayMark Finans tilbyder lån med en attraktiv rente.

Ønsker du at kende til din årlige debitorrente, er du nødt til at sende en låneansøgning, så du kan få foretaget en personlig kreditvurdering og med udgangspunkt i den få udarbejdet et tilbud.

Indfri dit lån til enhver tid

PayMark Finans har forståelse for, at der kan ske ændringer i din indtægt og privatøkonomi og tilbyder derfor, at du kan indfri dit lån til enhver tid. Du kan f.eks. vælge at betale lånet ud, hvis du får udbetalt din pension eller arver en masse penge. Kontakt med fordel udbyderens kundeservice, hvis du ikke kan gennemskue, hvordan du indfrier dit lån.

Lån uden sikkerhed via paymarkfinans

Lån uden sikkerhed kan måske lyde lidt risikabelt, men at låne uden sikkerhed betyder faktisk bare, at du kan optage et lån uden at stille sikkerhed. Med andre ord stilles der ingen krav til, at du skal stille sikkerhed i dit hus eller din båd. Muligheden for at låne uden sikkerhed eksisterer kun på nettet – og ikke hos landets mange banker.

I princippet behøver du ikke at eje noget for at optage et lån uden sikkerhed gennem paymarkfinans; dog skal du gerne have en nogenlunde stabil økonomi.

PayMark Finans låneberegner

PayMark Finans har været så flinke at stille en låneberegner til rådighed for dig, så du hurtigt kan finde svar på, hvad din månedlige ydelse kommer til at ligge på. Du får vist din månedlige ydelse, når du har indtastet dine krav til lånebeløb og løbetid. Dog bliver du først præsenteret for den nøjagtige ydelse, når du modtager et personligt lånetilbud.

Ansøgningen er helt uforpligtende

PayMark Finans binder dig ikke til noget, før du skriver under på en låneaftale. Dermed skal du ikke være ræd for at sende en ansøgning; det er nemlig helt uforpligtende. Er du ikke tilfreds med tilbuddet, kan du blot ignorere det og tage kontakt til en anden låneudbyder. Du kan via hurtiglaannemt.dk danne dig et overblik over landets mange låneudbydere. Der er nok at vælge mellem her på www.hurtiglaannemt.dk/laaneudbydere/

Opsummering af fordelene

  • Lån fra 10.000 og op til 150.000 kr.
  • Lån til en fast lav rente
  • Valgfri løbetid (op til 120 måneder)
  • Uforpligtende ansøgning
  • Ingen krav om sikkerhedsstillelse
  • Indfrielse af lån til enhver tid
  • Brugervenlig og gennemsigtig låneberegner

Få pengene på din konto i dag eller i morgen

PayMark Finans sørger for, at du får dine penge på rekordtid.

Du vil under normale omstændigheder få udbetalt lånet enten i dag eller i morgen. Her kan man altså tale om en usædvanlig kort udbetalingstid. Mangler du akut penge til at betale en værkstedsregning eller en opvaskemaskine, så vil en kort udbetalingstid selvsagt være meget belejlig. Ansøg i dag og få pengene inden for ét døgn. Det er let som en leg at optage et hurtig lån online.

Kontaktinformationer
I samarbejde med D:E:R A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 99 99 93 33
Email: paymarkfinans@paymarkfinans.dk