Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Robotlån

Hjem » Låneudbydere » Robotlån

RobotlånRobotlån er en dansk låneudbyder, som i samarbejde med Ekspres Bank tilbyder kviklån og forbrugslån til private forbrugere. Der er tale om en forholdsvis ny udbyder på det danske lånemarked, som på ganske få år har opbygget en stor kundebase og en stor popularitet.

Lån op til 75.000

Hos dette låneselskab kan du låne fra 3.000 og op til 75.000. I forbindelse med udfyldelse af din låneansøgning, skal du vælge et vilkårligt lånebeløb, som er den sum penge, du vil låne af udbyderen. Du bliver ligeledes pålagt at angive ønsket løbetid, som kan strække sig fra 12 måneder og op til 72 måneder. Med andre ord har du som minimum 1 år til at tilbagebetale lånet, og du kan vælge at afdrage i op til 6 år. Der bliver dermed taget hensyn til dine økonomiske forhold, da du selv kan vælge det lånebeløb og den løbetid, der passer dig bedst.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Hurtig godkendelse

Omkring 90 % af alle indsendte låneansøgninger bliver behandlet ved hjælp af en robot. Robotlån benytter sig af et teknisk system, som screener dine oplysninger og vurderer din kreditværdighed. På baggrund af dine oplysninger kan robotten / systemet vurdere, hvorvidt du er berettiget til optagelse af et lån. De resterende 10 % af det samlede antal låneansøgninger skal af en eller flere årsager behandles manuelt. Som udgangspunkt kan du dog forvente, at du får svar på din låneansøgning inden for 1-2 minutter. Herefter vil du få svar på din e-mail, hvor du ligeledes vil få tilsendt en låneaftale. Skal din låneansøgning behandles manuelt, vil svartiden være omkring 15 minutter, hvis du ansøger inden for selskabets åbningstider.

Når du forhåbentlig bliver godkendt til at optage et kviklån, vil du få tilsendt et link, hvor du kan godkende og underskrive aftalen via Nem ID. Underskriv med Nem ID ved at benytte din digitale signatur og brug dit personlige nøglekort.

Lån penge hurtigt med ekspres udbetaling

Som udgangspunkt kan du forvente at have lånet på din bankkonto allerede næste hverdag. Du kan optimere udbetalingsprocessen, hvis du sørger for at godkende lånet inden for udbyderens åbningstider. Der er altså tale om et klassisk kviklån, hvor både svartid og udbetaling går hurtigt.

Overholder jeg lånekravene?

Som enhver anden låneudbyder har Robotlån naturligvis også en række krav, som enhver låntager skal overholde for at blive godkendt til et lån. Du skal på forhånd sætte flueben ved 4 lånebetingelser, som du skal opfylde, uanset hvor mange penge du vil låne.

De 4 krav er følgende:

1. Du skal være mindst 18 år gammel og erklæret myndig
2. Din indkomst skal være minimum 150.000 kr. årligt
3. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
4. Du har fast arbejde / fast indtægt

Selvom du er helt ung, kan du altså låne penge hos udbyderen, så længe du er 18 år gammel eller ældre. Det er dog vigtigt at bemærke, at der er krav om en minimumsindkomst på 150.000 kr. Formålet med minimumsindkomsten er, at Robotlån skal have en vis sikkerhed for, at de får tilbagebetalt det lånte beløb.

Lån penge hos Robotlån

Lån penge her og nu er en mulighed, du får hos Robotlån, hvor stort set alle danske forbrugere kan låne penge. Låneudbyderen er fleksibel med både lånebeløb og løbetid, så de kan naturligvis også lave en låneaftale, som passer til din økonomi.

Overskuelige og gennemsigtige låneomkostninger

Robotlån hvad koster det at låneLåner du penge hos låneudbyderen, så bliver du altid præsenteret for alle tilstedeværende omkostninger på forhånd. Bruger du låneberegneren på deres hjemmeside, så vil du få oplyst de vigtigste faktorer, som har indflydelse på de samlede omkostninger. På baggrund af lånebeløb og løbetid vil du få oplyst følgende:

  • Ydelse
  • ÅOP
  • Rente (vær opmærksom på at renten er variabel, og at den uden varsel kan reguleres)

Allerede inden du ansøger om et lån, kan du altså få svar på, hvor meget det vil koste dig at optage lånet. Det er din sikkerhed for, at lånet ikke lige pludselig bliver meget dyrere, end du havde regnet med.

Lån penge uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er for dig, som ikke ønsker at sætte bil, hus eller andre værdier som sikkerhed for lånet. Det er en af de markante fordele ved et online lån fremfor et lån i banken, hvor det er mere almindeligt at stille sikkerhed for lån. Den eneste sikkerhed du skal stille er at bekræfte, at du har et fast arbejde og en indtægt på mindst 150.000 kr. årligt

Såfremt du ønsker at låne mere end 20.000 kr., så skal du dokumentere din indtægt. Det gør du ved at indsende et kopi af din seneste lønseddel. Hvis beløbet er under 20.000 kr., skal du blot bekræfte, at du har fast arbejde, men du behøves ikke dokumentere for din indtægt.

Tilbagebetaling og fortrydelsesret

Når du optager et hurtigt lån hos Robotlån, bliver der aftalt en løbetid, som dækker over et antal måneder, som du har til at tilbagebetale lånet. Selvom du f.eks. har angivet en løbetid på 12 måneder, så har du til hver en tid mulighed for at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan afdrage på lånet på 2 forskellige måder. Du kan enten vælge betaling via Betalingsservice eller alternativt via Girokort. Den nemmeste og billigste måde er Betalingsservice, hvor betalingen sker automatisk hver måned på baggrund af din månedlige ydelse. Du betaler desuden et fast opkrævningsgebyr hver måned.

Som låntager har du uden varsel mulighed for at opsige dit lån og indfri din gæld. Det er en nem og hurtig proces, som blot kræver, at du kontakter kundeservice og overfører lånet til en angivet konto. Alt i alt er det både nemt, hurtigt og billigt at låne penge i samarbejde med Robotlån.

Kontaktinformationer
Robotlån A/S
Tigervej 31
4600 Køge
Email: info@robotlaan.dk