Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Santander

Hjem » Låneudbydere » Santander

SantanderSantander Consumer Bank er en del af Group Santander, som har mange års erfaring i branchen. Det danske firma, Santander Consumer Bank, blev etableret i 2007 og har siden etableringen kunne tilbyde både privatlån, bilfinansiering, opsparing og kreditkort.

Er du på udkig efter et hurtigt lån, hvor du kan låne op til 350.000, så kan den omtalte låneudbyder meget vel være det rette valg for dig.

Santander lån

Ønsker du at optage et Santander lån, så får du en lang række fordele. Du får nemlig tilbudt et skræddersyet lån, som passer til dig og din økonomiske situation.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Lån op til 350.000 kr. – Hos låneudbyderen kan du låne fra 10.000 kr. og op til 350.000 kr. Det er op til dig at vælge lånebeløbet, ligesom du vælger lånets løbetid, som kan vare fra 1 år og op til 15 år. Dog vil der være en maksimal løbetid, som afhænger af lånebeløbets størrelse.

Lav rente: Ved privatlån kan du opleve en rente fra kun 4,94 %. På udbyderens hjemmeside finder du en beregner, hvor du kan få oplyst debitorrenten ved at udfylde henholdsvis lånebehov og løbetid. Vær dog opmærksom på, at din personlige rente afhænger af den individuelle kreditvurdering, hvilket vil fremgå af låneaftalen.

Simpel låneansøgning: Når du skal søge om lån hos udbyderen, skal du igennem tre simple trin. Det første trin handler blot om, at du skal indtaste, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor mange måneder / år du ønsker at betale af på lånet. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger. Slutteligt skal du indtaste enkelte oplysninger om din økonomiske situation, så udbyderen har mulighed for at foretage en kreditvurdering.

Lån penge med sikkerhed: Ønsker du at optage et kviklån eller forbrugslån, kan det være en god idé at låne penge med sikkerhed. Du har nemlig mulighed for at vælge SAFE forsikring i forbindelse med dit lån. Tegner du en forsikring, vil du være dækket ind, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Det er med til at give tryghed. Forsikringen vil ligeledes kunne indfri lån med dødsfald, som gælder op til 750.000 kr. Denne forsikring kan især være anbefalesværdigt for dig, som ønsker at låne et større beløb.

Kreditkort: Du har ligeledes mulighed for at få et kreditkort, som kan være en god idé for dig, som har brug for at bruge lidt penge ad gangen. Med et kreditkort fra udbyderen kan du bruge op til 50.000 kr., og du får desuden op til 45 dages rentefri kredit, gebyrfri kontanthævninger i udlandet og meget mere. Der er tre forskellige typer kreditkort, som tager udgangspunkt i forskellige behov.

Lån penge nemt og hurtigt hos Santander

Santander lånNår du har udfyldt låneansøgningen online og sendt den igennem systemet, kan du forvente hurtigt svar på din ansøgning. Er du tilfreds med låneaftalen, kan du godkende den med det samme. Lån penge med NemID er den måde, hvorpå du underskriver den endelige aftale. Herefter vil der gå 1-2 hverdage, før dit lån bliver udbetalt og pengene står til rådighed på din konto.

Der kan være enkelte tilfælde, hvor der vil være forsinkelse, hvis udbyderen har spørgsmål til de indsendte oplysninger. Udbetalingen vil altid ske direkte til lånesøgers NemKonto. Det er hermed ikke muligt at få udbetalt pengene pr. check eller til en tredjemands konto.

Løber du ind i en uheldig situation, hvor du ikke kan overholde aftalen omkring afbetaling, vil der være hjælp at hente. Du skal hurtigst muligt kontakte Santander, som ønsker at hjælpe dig med at finde en løsning, som vil passe bedst med din økonomi. Ønsker du derimod at betale lånet af hurtigere end aftalt, er der ligeledes mulighed for det. Det kan du vælge at gøre, hvis du vil opnå en lavere ydelse eller for at afkorte løbetiden.

Der bliver ikke stillet nogen spørgsmål til, hvad du ønsker at bruge pengene til. Har du f.eks. et ønske om at købe et nyt køkken eller bestille din drømmerejse til syden, så kan du gøre det uden at skulle redegøre for noget. Ønsker du at låne penge til en ny bil, så bør du i stedet kigge nærmere på udbyderens muligheder for bilfinansiering.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med optagelse af et lån hos Santander, så kan du med fordel tage kontakt til udbyderen. Hos låneudbyderen sidder der dygtige medarbejdere i kundeservice, som ønsker at hjælpe og guide dig igennem låneprocessen og svare på dine spørgsmål. Det er muligt at kontakte udbyderen på alle hverdage fra kl. 10:00 til kl. 16:00. Du kan enten kontakte udbyderen telefonisk eller sende en mail.

Du kan ansøge om lån hos Santander online med det samme, således at du har pengene indenfor 1-2 dage.

Kontaktinformationer
Santander Consumer Bank
Stamholmen 147, 6.
2650 Hvidovre
Tlf: 70 21 90 11
Email: privatlaan@santanderconsumer.dk