Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Selene Finans

Hjem » Låneudbydere » Selene Finans

Selene FinansKunne du tænke dig at låne op til 75.000 med en rente fra 9,99 %, så bør du vælge Selene Finans. Selene er en danskejet låneudbyder med mere end 20 års erfaring i branchen. Udbyderen fungerer som låneformidler for Basisbank med hovedkontor i København.

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Lånebeløb og løbetid: Hos Selene Finans A/S kan du låne fra 3.000 og op til 75.000 med en løbetid fra 12 og op til 72 måneder. Du bestemmer selv henholdsvis lånebeløb og løbetid ved ansøgning af lån. Når du valgt disse to faktorer, vil du få vist alle lånets omkostninger. Her er det især ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som du skal være opmærksom på, da det er den mest gennemskuelige prisfaktor i forbindelse med lån.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Lån online sikkert og hurtigt: Lån med NemID er en mulighed hos Selene Finans, hvor du har mulighed for at underskrive låneaftalen online. Optager du et lån med NemID, vil du undgå en masse besvær ved at sende papirer frem og tilbage fra udbyderen. Der er høj sikkerhed, når du søger om lån online. Alle de oplysninger som bliver sendt igennem systemet bliver nemlig krypteret og behandlet anonymt. Det betyder med andre ord, at tredjemand ikke vil have adgang til dine personlige oplysninger.

Lånekrav: Om du har mulighed for at låne penge hos Selene Finans eller ej afhænger af, om du overholder de få betingelser. Det kræves, at du er minimum 18 år gammel, har bopæl i Danmark, har en fast indtægt og desuden ikke er registreret i RKI. Hvis du af den ene eller anden grund er havnet i RKI, bør du enten forsøge at komme ud af registreret eller finde en alternativ låneudbyder.

Lån penge nu hos Selene Finans

Lån penge hos Selene FinansNår du sender en låneansøgning til Selene Finans, får du svar indenfor 15 minutter. Ved lånet er der ingen krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet. Låneudbyderen kræver dog dokumentation, hvis du ønsker at låne over 50.000 kr. Her vil det være nødvendigt at skulle indsende et kopi af billedlegitimation, ligesom du skal vedhæfte din seneste lønseddel samt kreditaftalen med din underskrift.

Hvis du undervejs får brug for at forhøje dit lån, så er der mulighed for det. Det kræver blot, at du udfylder en ansøgning, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger, og svarer på hvordan du vil have pengene udbetalt. Det er nemlig op til dig at bestemme, om pengene skal overføres til din bankkonto eller udbetalt på en check.

Der er ligeledes mulighed for at indfri sit lån før tid, hvis du ønsker det. Det kræver blot, at du kontakter Selene telefonisk, hvorefter du kan indfri dit lån uden ekstra beregning.

Hos Selenefinans.dk kan du vælge imellem et kviklån og et forbrugslån, som er to populære lånetyper. Uanset hvilken lånetype du vælger, kan du forvente gennemsigtige priser og kompetente medarbejdere, hvor du får personlig og seriøs betjening. Ønsker du et hurtig lån, kan du søge om lån allerede nu og få hurtigt svar. Det er hundrede procent gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Når du modtager svar på din låneansøgning er det op til dig at vurdere, om du vil godkende lånet eller ej. Når du har fået overført pengene er det ligeledes op til dig, hvordan du vil disponere pengene. Læs mere om kviklån her www.hurtiglaannemt.dk/kviklaan/

Alt i alt er der mange fordele ved SeleneFinans, som vi anbefaler dig at læse mere om på deres hjemmeside.

Selene Finans

Kontaktinformationer
Selene Finans ApS
Teglholm Allé 15
2450 København SV
Tlf: 70 20 58 22
Email: adm@selenefinans.dk