Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Spargo Finans

Hjem » Låneudbydere » Spargo Finans

Spargo FinansSpargo Finans er et nystartet dansk låneselskab, som drives i samarbejde med 3C Retail A/S. Låneselskabet så første gang dagens lys i sommeren 2017 og har siden da hjulpet mange danskere økonomisk.

Spargo Finans hører til blandt de låneudbydere, som har vakt mest opsigt i år. I øjeblikket kan du låne op til 150.000 kr. ved at ansøge om et lån på nettet. I guiden vil vi kigge på, hvilke fordele der er ved at låne penge hos dette låneselskab, ligesom vi vil introducere dig for, hvordan du ansøger om et hurtig lån online.

Hvem står bag Spargo Finans?

Låneselskabet drives som allerede nævnt af 3C Retail A/S, som også ejer en håndfuld andre anerkendte låneservices bestående af Leasy og DER. Der er altså tale om en virksomhed med mange års erfaring i lånebranchen. 3C Retail A/S blev stiftet i 1999.

Spargo Finans er på papiret en ny og uerfaren låneudbyder, men er man bevidst om, hvem der står bag, så vil man vide, at viden og ekspertise bestemt ikke er nogen mangelvare i firmaet. Du kan føle dig ganske tryg ved at låne penge gennem dette selskab, da intet bliver overladt til tilfældighederne.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Fordele ved Spargo Finans

Før du henvender dig til en af de gamle og velkendte låneudbydere, så skal du være bekendt med, at der er mange fordele ved dette nye selskab. Der er vel at mærke tale om fordele, som ikke alle låneudbydere kan matche. Lad os gennemgå de væsentligste fordele i de kommende underafsnit:

Lån op til 150.000 kr.

Spargo Finans giver dig mulighed for at låne fra 10.000 og op til 150.000 kr. Du kan bruge pengene på en ny cykel, græsslåmaskine, trailer, eller hvad du lige går og mangler. Hvad enten du beder om et større eller mindre lånebeløb, så kan du låne penge uden at stille sikkerhed i dit hus eller din bil.

Jo større lånebeløb, desto strengere lånekrav, men faktum er, at man kan anmode om et lån på op til 150.000 kr. Hvor mange penge har du brug for at låne?

Du skal ikke stille sikkerhed

Spargo Finans tilbyder kun lån uden sikkerhed, så hvis du ikke ønsker at kautionere for dit lån, så kan du glæde dig over, at det ikke er et krav. Dette lånetilbud er især attraktivt for dig, som ikke har nogle større værdier at stille sikkerhed i. Det har nemlig ingen betydning, hvorvidt du ejer bil eller bolig, når du låner penge uden krav om sikkerhedsstillelse.

Fast lav rente

Du kan låne op til 150.000 kr. til en fast lav rente og uden at stille sikkerhed. Det er værd at bemærke, at rentesatsen er individuel og derfor kan variere fra person til person. Hvad angår rentesatsen, så er der en øvre og en nedre grænse, men den faktiske rente vil først blive oplyst, når du får tilsendt et personligt lånetilbud.

Få svar inden for en time

Spargo Finans sørger for, at du får svar på din låneansøgning inden for en time, hvis du blot sender din ansøgning inden for de oplyste åbningstider. Står du akut og mangler penge, så kan du glæde dig over, at din ansøgning bliver behandlet hurtigt og anonymt. Ansøg i dag og modtag et skriftligt svar inden for en times tid.

Få pengene samme dag

Du får udbetalt lånet, når du har underskrevet den personlige lånekontrakt, som du har fået tilsendt pr. e-mail. I langt de fleste tilfælde får man udbetalt pengene samme dag, men allersenest dagen efter. Foretrækker du at underskrive en fysisk kontrakt, så kan du få den tilsendt med posten. Denne løsning vil naturligvis forlænge låneprocessen en smule, hvorfor de fleste låntagere underskriver deres lånekontrakter online.

Ingen skjulte gebyrer

Du bør for din egen skyld gennemlæse den tilsendte lånekontrakt, før du skriver under på den, men du behøver ikke at bekymre dig om skjulte gebyrer. Du kan stole trygt på, at alle omkostninger er oplyst i lånekontrakten, da låneselskabet gør en dyd ud af at skabe en gennemsigtig låneoplevelse til glæde for låntageren. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er selvfølgelig også altid oplyst – som loven i øvrigt foreskriver.

Høj sikkerhed via NemID

Spargo Finans garanterer en nem og tryg låneoplevelse, da de har tænkt sikkerhed ind i alle processer – lige fra låneansøgning til kontraktgodkendelse og udbetaling. Låneselskabet skaber tryghed i samarbejde med NemID, som du helt sikkert har brugt, når du har anvendt netbank og andre online services. Når du skal underskrive din lånekontrakt online, skal du bruge din digitale signatur via NemID.

Guide: Ansøg om et lån hos Spargo Finans

Spargo Finans har formået at gøre låneprocessen så simpel, at alle låntagere kan være med. Føler du dig godt rustet til at optage et hurtig lån, så skal du blot klikke på ansøg om lån i højre hjørne på hjemmesiden. Herefter bliver du ledt hen til en ansøgningsformular, som du skal udfylde med de påkrævede oplysninger. Ansøgningsprocessen består af tre trin:

  1. Lån og personlige oplysninger (lånebeløb, løbetid og basale personoplysninger)
  2. Bolig, job og økonomi (bopæl, civilstand, biler, beskæftigelse, bankoplysninger m.v.)
  3. Log ind med NemID (bekræft din identitet og afslut din låneansøgning)

Du har en 14 dags fortrydelsesret når du optager et lån hos Spargo Finans.

Læg et budget før du optager et lån

Spargo Finans er ganske vist kendt for at udstede fordelagtige lån, men det ændrer ikke på, at det er hensigtsmæssigt at lægge et budget, før man optager et lån. Du skal lægge et budget af den simple årsag, at du har brug for at kende til dine indtægter og udgifter samt dit månedlige rådighedsbeløb.

Såfremt du er registeret i RKI, bør du påregne, at dine låneudgifter bliver højere end normalt. Spargo Finans udsteder som udgangspunkt ikke lån til RKI-registrerede, men du kan evt. forhøre dig, om det er muligt at gøre en undtagelse. Du kan bruge et lån til at komme på rette økonomiske kurs, men det kan være risikabelt at låne penge som RKI-registreret.

NemID bruges til at bekræfte, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Det er kun muligt at låne penge, hvis man er myndiggjort og dansk statsborger.

Såfremt du oplever problemer med at udfylde eller godkende din ansøgning, kan du blot kontakte kundeservice. Du finder låneudbyderens kontaktoplysninger i bunden af deres hjemmeside. Gør dig selv en tjeneste og læs de gældende kontantlånsbetingelser, før du ansøger om et lån, så du ikke spilder hverken din egen eller udbyderens tid.

Kontaktinformationer
Spargo Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Tlf: 99 99 95 55
Email: spargofinans@spargofinans.dk