Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Sparxpres

Hjem » Låneudbydere » Sparxpres

SparxresSparxpres er en dansk låneudbyder, som er ejet af Spar Nord Bank. Sparexpres har i mere end 25 år specialiseret sig i at udbyde privatlån til danske forbrugere. Udbyderen har hovedsæde i Skive, hvor der hvert år bliver formidlet mange tusinde lån til forbrugere i hele landet. Selvom der er tale om et af mindre finansieringsselskab på det danske marked, så har de mange attraktive lånetilbud og øvrige fordele.

Lån op til 50.000 uden at stille sikkerhed

Hos Sparxpres kan du låne op til 50.000 uden at stille sikkerhed for dit lån. Lån penge uden sikkerhed er attraktivt, da du ikke kan risikere, at udbyderen en dag vil opkræve dine værdier i form af bil eller hus. Du kan låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. afhængig af, hvor stort et lån du har behov for. Du bestemmer selv din afdragsperiode, som maksimalt kan være 60 måneder. Bemærk dog at du altid kan indfri dit lån, når det passer dig, selvom afdragsperioden ikke er udløbet.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Ansøg om lån og få svar inden for 24 timer

Selvom Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, så bliver du ikke påkrævet at skulle forklare dig overfor en bankmand. Lånet er som sagt uden sikkerhed, og det er ene og alene dig der bestemmer, hvad pengene skal bruges på. Dog er det et krav, at du oplysninger låneformålet, når du udfylder din låneansøgning.

Det eneste du skal gøre er at udfylde et ansøgningsskema, hvorefter du vil få tilsendt svar på din ansøgning inden for 24 timer. Bliver din låneansøgning godkendt, vil du få tilsendt en låneaftale, som du kan godkende med det samme. Lån med Nem ID er måden hvorpå, du endegyldigt skal godkende låneansøgningen. Det gør du via din digitale signatur, hvilket er med til at optimere sikkerheden for dig som låntager. Låneudbyderen vil ikke nødvendigvis godkende din låneansøgning i første omgang, men så vil du som minimum modtage et alternativt tilbud.

På Sparexpres’ hjemmeside finder du 2 typer låneansøgninger. Under lånetypen kan du vælge henholdsvis privatlån og forhøjelse af eksisterende lån. Hvis du allerede har et lån, kan du altså ansøge om at forhøje det ved behov. Sparxpres rentefri er ligeledes en lånemulighed, som du kan overveje at benytte dig af.

Gennemsigtige priser med Sparxpres privatlån

Sparxpres lånDet er både nemt og billigt at låne penge hos Sparxpres. Med et privatlån kan du forvente en lav rente og en rimelig løbetid, så du har mulighed for at tilbagebetale lånet rettidigt. Klikker du dig ind på Sparxpres’ hjemmeside vil du i menuen finde ”ydelser og priser”, hvor du får det samlede overblik over deres forskellige ydelser og dertilhørende priser. Dermed kan du få et indblik i, hvad du skal betale i renter, månedsgebyr m.v. Udbyderen skilter åbent med deres priser og gebyrer, fordi de ønsker, at det skal være så nemt og gennemskueligt som muligt at låne penge på nettet.

Som en del af en af Danmarks største banker – Spar Nord Bank, så kan du være sikker på, at troværdigheden er høj. Kundeservice kan altid kontaktes pr. mail eller telefon, hvis du oplever nogle problemer eller udfordringer i forbindelse med dit lån.

Lån penge nu med et kviklån på udbyderens hjemmeside. Her finder du en nem og overskuelig låneberegner, som du med fordel kan udfylde, inden du søger om et lån. Det giver dig nemlig mulighed for at finde ud af, hvor meget det vil koste dig at optage det ønskede lån. Du skal kigge efter ÅOP, som angiver de årlige omkostninger i procent. Det er også den faktor, du skal bruge, hvis du skal sammenligne lånetilbud på kryds og tværs.

Lån penge nemt med disse få krav

Næsten alle kan som udgangspunkt låne penge igennem Sparxpres. Selvom udbyderen er ejet af en bank, så er lånekravene ganske lempelige. De fleste danskere vil kunne overholde de krav, som er nævnt nedenfor:

  • Låntager er mindst 18 år gammel og myndig
  • Låntager er ikke registreret i hverken RKI eller Debitor Registret
  • Låntager har dansk bopæl og CPR-nummer

Overholder du overstående krav, så vil du stort set altid blive godkendt til optagelse et lån. Dog kan der gøre sig yderligere krav gældende, hvis du ønsker at låne et højt beløb. Såfremt du skal låne et højere lånebeløb (op til 50.000), så kan der nemlig blive stillet krav til din indkomst. Hvis du f.eks. vil låne mellem 40.000 og 50.000, så skal du have en minimumsindkomst på 150.000 kr. Minimumskravene er udbyderens sikkerhed for, at du rent faktisk har økonomisk mulighed for at tilbagebetale lånet inden for en vis tidshorisont. Vil du blot låne 5.000-10.000, vil der til gengæld ikke blive stillet krav til din indkomst.

Simpel afdrag med Betalingsservice

Når du indgår en låneaftale, skal du afdrage d. 1. hver måned. I forbindelse med oprettelsen af dit lån, vil låneudbyderen automatisk tilmelde betalingerne til Betalingsservice. Dermed er du sikker på, at du altid får betalt dine afdrag rettidigt, såfremt du har penge på din konto. Hvis du ikke ønsker at betalingen skal ske via Betalingsservice, så kan du vælge at få tilsendt girokort, som du manuelt skal betale via din netbank eller posthuset. Det vil koste 25 kr. hver gang, du får tilsendt et girokort, så økonomisk vil det bedre kunne betale sig at afdrage via Betalingsservice.

Hvis du på et tidspunkt står i en situation, hvor du ikke kan betale det månedlige afdrag, så skal du tage kontakt til Sparxpres hurtigst muligt. Låneudbyderen har naturligvis interesse i, at I finder den bedste løsning sammen. Der vil derfor være mulighed for at få lavet en ændret afdragsordning, som passer til din økonomiske situation. Dermed kan du slippe for at modtage en masse rykkere og trusler om inkasso, hvis du pludselig ikke er i stand til at betale de månedlige afdrag.

Sparxpres lån er altså for dig, som har brug for et hurtigt og billigt lån uden besvær.

Kontaktinformationer
SPARXPRES
Adelgade 8
7800 Skive
Tlf: 96 16 13 00
Email: info@sparxpres.dk