Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Tando Lån

Home » Låneudbydere » Tando Lån

Bemærk at Tando Lån er stoppet med at udbyde lån i Danmark.

Tando Lån er ikke bare endnu en låneudbyder i rækken… faktisk langt fra.

Denne nye udbyder skiller sig ud på flere afgørende parametre – disse parametre vil vi komme ind på i denne guide. Tando Lån har lyttet til danskernes store ønske; ønsket om at optage et hurtig lån trods RKI. Det kan nu lade sig gøre. Bemærk dog at du fortsat skal igennem en kreditvurdering, at lånet kræver en kautionist, samt at vi aldrig anbefaler nye lån, hvis man i forvejen har problemer med tidligere gæld. Er du i RKI, så anbefaler vi at komme ud af RKI.

Tando Lån

Besøg Tando Lån her

Tando Lån – Lån penge med en kautionist

Tando Lån har gjort det muligt for alle – såvel dårlige som flinke betalere – at låne penge på nettet. Ergo risikerer du ikke at blive afvist, blot fordi du har misligholdt en tidligere låneaftale eller har gæld til det offentlige.

  • Du kan optage et lån trods din registrering i RKI og Debitor Registret. (Dette kræver dog en kautionist, og vi anbefaler aldrig nye lån, hvis man i forvejen har problemer med tidligere gæld)

Det er meget sjældent, at der kan sættes flueben ved ovenstående. Faktisk siger 9 ud af 10 af alle danske låneudbydere nej tak til dårlig betalere. Det er altså en meget unik lånemulighed, som du bør gribe, hvis du ønsker at optage et hurtigt lån trods din økonomiske fortid. Du skal dog være opmærksom på, at låneprocessen er en anelse anderledes end normalt. Læs mere om låneprocessen i næste afsnit.

Bemærk at Tando Lån er stoppet med at udbyde lån i Danmark.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Lån med en kautionist

Tando Lån dømmer dig ikke på din økonomiske fortid, men de forlanger, at du finder og angiver en person, som vil kautionere for dig. Det er ikke afgørende, hvorvidt kautionisten er en ven, kollega, familiemedlem eller bekendt. Dog er det alfa og omega, at kautionisten har en stabil økonomi og desuden tilhører aldersgruppen 18-75 år. Du kan lige danne dig et overblik over de nuværende krav til kautionisten:

  • 18-75 år
  • Stabil økonomi
  • Positiv kreditvurdering

Bemærk i øvrigt, at boligejere har større chance for at blive kreditvurderet end andre. Ergo vil det være fordelagtigt at vælge en boligejer som kautionist – det er dog ikke et krav.

Hvem skal kautionere for dig? Forhør dig i dit netværk og sørg for at fortælle ærligt og åbent om din situation. Der er ingen grund til at ødelægge en god relation pga. penge. Der er trods alt vigtigere ting i livet end penge og økonomi. Generelt skal man tænke sig godt om, inden man blander familie og venner ind i sin privatøkonomi som i dette tilfælde. Få evt. rådgivning i banken.

Sådan foregår låneprocessen hos Tando Lån

Tando Lån er en revolutionerende låneudbyder med en moderne låneproces. Den proces vil vi gerne introducere dig for, så du ved, hvad du går ind til. Processen består af tre trin; disse trin gennemgår vi kort nedenfor:

1. Lav en traditionel låneansøgning – Første step er at lave en traditionel låneansøgning, hvor der oplyses henholdsvis lånebeløb, løbetid og personlige oplysninger. Derefter vil det intelligente system beregne og vurdere, om du kan låne penge. Du udfylder nemt og hurtigt ansøgningsformularen på nettet. De fleste bliver godkendt.

2. Angiv din kautionist – Dernæst skal du sende et link til din selvskyldnerkautionist – personen som skal kautionere for dig. Personen skal i første omgang svare på en række spørgsmål, hvorefter vedkommende skal bekræfte sin identitet. Slutteligt skal kontrakten underskrives. Umiddelbart efter vil kautionisten blive kreditvurderet.

3. Pengene bliver udbetalt – I tredje og sidste trin bliver pengene udbetalt. Dette forudsætter dog, at kautionisten har godkendt og underskrevet alt. Kautionisten vil muligvis blive stillet en række uddybende spørgsmål. Bemærk at pengene udbetales til kautionistens konto. Vedkommende skal derefter sende pengene videre til dig. Dette forlænger låneprocessen en smule, men er med til at højne sikkerheden og forhindre svindel.

Fordele og ulemper ved et kautionist lån

Tando Lån udbyder et såkaldt kautionist lån, hvor du som bekendt kun kan låne, hvis du har en kautionist, som er villig til at hæfte for din gæld. Der er fordele og ulemper ved alle lånetyper – det gælder også det forholdsvis nye kautionist lån.

Den helt åbenlyse fordel er, at det med denne lånetype er muligt at låne penge, selvom du har gæld og derfor ikke umiddelbart kan blive kreditgodkendt. Hos stort set alle andre låneudbydere ville du blive afvist uden tøven. Dette er altså en af dine eneste chancer for at blive godkendt til et lån. Af øvrige fordele kan vi nævne udbetaling inden for ét døgn, ingen skjulte gebyrer og en gennemsigtig låneproces. Tando Lån er langt hen ad vejen et godt valg.

Hvad med ulemperne? Er der overhovedet nogen? Der er nogle få nævneværdige ulemper ved denne type lån. Den største ulempe er, at du bliver yderligere presset på økonomien, idet din samlede gæld vokser. Generelt er det en god idé at få gammel gæld ud af verden, inden man optager et nyt lån. Så slipper du også for at finde en kautionist i dit netværk.

Tando Lån kan formentlig fortælle dig mere om mulige udfordringer. Dog bør du hive fat i en uvildig rådgiver, hvis du vil have et komplet overblik over lånetypens fordele og ulemper. Der findes jo også mange andre fine lånetyper på markedet.

Lån op til 70.000 kr.

Det er via Tandolan.dk muligt at låne op til 70.000 kr. med et kautionist lån.
Et lån på 70.000 kr. er en mulighed, men du kan også vælge blot at låne 8.000 kr., som er den nuværende minimumsgrænse. Du vælger det ønskede lånebeløb i ansøgningsfasen. Her skal du også oplyse den ønskede løbetid. Løbetiden kan justeres fra 12 til 36 måneder. Den valgte løbetid kan som udgangspunkt ikke ændres, men du har da mulighed for at indfri dit lån før tid. Dette kan vel at bemærke gøres helt uden ekstrabetaling.

Tando Lån giver dig frie rammer, men forventer også, at du overholder din del af aftalen. Du vil allerede i starten af låneprocessen blive gjort bekendt med den forventede ydelse pr. måned med udgangspunkt i valgte lånebeløb og løbetid. Indstil på lånebeløb og løbetid og se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig. Jo kortere løbetid, desto lavere ydelse.

Tando Lån hjælper dig sikkert igennem

Denne danske låneudbyder har et godt ry i branchen, hvilket de i høj grad kan takke deres flinke og hjælpsomme kundeservicemedarbejdere for.

Kundeservice holder åbent på alle hverdage fra morgen til aften. Der er altså rig mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder, hvis man har brug for hjælp. Du kan også sende en e-mail, hvis du ikke lige har mulighed for at tale i telefon eller alternativt vælger at kontakte kundeservice uden for de oplyste åbningstider. Da kautionist lån er en ret ny lånetype, er det ikke usædvanligt, at man har en del spørgsmål. Husk at ingen spørgsmål er dumme.

Tando Lån har i øvrigt en stor digital hjælpesektion, hvor man kan finde svar på de mest udbredte spørgsmål. Hvad er en kautionist? Hvor meget kan jeg låne? Hvordan ændrer jeg betalingsdatoen? Du finder svar på disse og mange andre spørgsmål via hjælpesiden. Der er altså mulighed for selvhjælp.

Kontaktinformationer
Aurora Financial ApS
Bredgade 30
1260 København K
Tlf: 78 75 09 37

Bemærk at Tando Lån er stoppet med at udbyde lån i Danmark.