Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Vivus

Hjem » Låneudbydere » Vivus

VivusVIVUS er en låneudbyder, som langt de fleste danskere kender til. Kendskabet til låneudbyderen er steget markant de seneste år, hvilket bl.a. skyldes de mange landsdækkende tv-reklamer. Der er tale om en af de førende låneudbydere på markedet, hvor forbrugeren bliver tilbudt nemme og hurtige lån på nettet.

Det kan VIVUS tilbyde dig

Vivus.dk er en forholdsvis ny låneudbyder, som blev etableret i 2012. Virksomheden har i dag over 40.000 kunder og råder over 23 medarbejdere indenfor support, jura m.v.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

Udbetaling med det samme: Som hovedregel kan du forvente, at pengene går ind på din bankkonto den næste bankdag. Er du kunde hos Nordea, vil du dog kunne få pengene til rådighed på din konto allerede samme bankdag, hvis låneaftalen er godkendt inden kl. 17.30.

Ansvarlig långivning: Det prioriteres højt at give potentielle kunder gode og ærlige informationer omkring de lån der tilbydes. VIVUS har en række politiker, som f.eks. lyder på, at de ikke vil opfordre potentielle kunder til at optage et lån, såfremt de er i tvivl, om kunden vil kunne tilbagebetale lånet.

VIVUS har følgende krav til dig som låntager

• Minimumsalder: 20 år
• Ikke være registreret i RKI eller debitorregistreret
• Ikke have et aktivt lån i forvejen
• Ikke være under værgemål

Lån penge nu hos en låneudbyder med høj kundetilfredshed

Det er en realitet, at Vivus er blandt de danske låneudbydere med den højeste kundetilfredshed. Over 2000 kunder har bedømt låneudbyderen på Trustpilot (her), som har givet en samlet score på 9,5 ud af 10. Kigger man på private lånevirksomheder i Danmark, er Vivus.dk den udbyder med den højeste score. Det er lykkedes at skabe en høj kundetilfredshed ved at fokusere på hårdt arbejde med særlig fokus på service og gennemsigtighed for kunden. Kigger man på statistikker kan man se, at ventetiden til udbyderens kundeservice er blot 12 sekunder. Hurtig og effektiv service er blot en af de mange fordele, som har været medvirkende til den høje kundetilfredshed.

Når man skal sammenligne tilbud hos forskellige låneudbydere, vil det altid være gavnligt at kigge på udbyderens omdømme. Kigger man efter troværdige låneudbydere, som tilbyder billige og hurtige lån er Vivus.dk i hvert fald en lånevirksomhed, som man bør have med i tankerne.

Vivus lån penge nemt og hurtigt i dag

Vivus lånHos Vivus.dk foregår optagelse af lån på internettet via NemID. Processen foregår udelukkende via internettet, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er mulighed for mobillån – altså de såkaldte SMS lån. Du skal blot være indehaver af en smartphone, tablet eller computer med internetforbindelse for at optage et lån.

Lån penge med NemID er en af de lånemuligheder, som rigtig mange danskere benytter sig af. Med NemID kan du få svar på din ansøgning med det samme, da du godkender deres faste lånevilkår. Derigennem vil det være muligt at godkende dit lån, så låneprocessen bliver så nem og hurtig som muligt. En anden stor fordel ved optagelse af lån via NemID er, at det er muligt at sikre sig imod identitetstyveri. Alle lån godkendes nemlig via NemID, hvilket er ganske praktisk.

Lån med NemID er uden tvivl en af de hurtigste måder at låne penge på i dag. Langt de fleste danskere har efterhånden stor erfaring med NemID, så det er ganske simpelt at optage et lån.

Du kan klikke dig forbi VIVUS allerede nu, hvor du kan søge om dit gratis lån, såfremt du ikke før har lånt penge hos udbyderen.

Kontaktinformationer
VIVUS.DK
4finance ApS
Vesterbrogade 124B 2. tv
1620 København V
Tlf: 78 77 20 68
Email: info@vivus.dk