Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Zaplo lån

Hjem » Låneudbydere » Zaplo lån

ZaploZaplo er et relativt nyt dansk låneselskab, som opererer på det danske lånemarked. Det er et låneselskab, som er blevet kendt for at udbyde forbrugslån og kviklån til private forbrugere. Det giver dig mulighed for at optage et attraktivt lån, hvor du kan glæde dig over nogle af markedets bedste lånevilkår.

Derfor skal du optage et Zaplo lån

Der er rigtigt mange gode grunde til at optage et Zaplo lån, hvilket du bør have med i dine overvejelser, hvis du har brug for at låne penge. Lån penge hurtigt takket være den simple låneproces, der gør sig gældende. Vi introducerer dig for fordelene, så du får en fornemmelse af, om det er en lånemulighed, der stemmer overens med dine krav og behov.

Vi modtager provision hvis du låner penge efter at have trykket på knappen her

1. Hurtig lån med simpel ansøgning og hurtig svartid – Låneselskabet har gjort det nemt for danske forbrugere at optage et kviklån, forbrugslån eller kontant lån. Det tager kun ganske få minutter at udfylde en låneansøgning, og du får altid tilsendt et svar på din mail efter ganske kort tid. Som udgangspunkt får du svar inden for 10 sekunder, da langt de fleste ansøgninger bliver behandlet automatisk

2. Finansiering af forbrug uden spørgsmål – Optager du et lån hos låneselskabet, vil du på intet tidspunkt blive bedt om at redegøre for lånets formål. Dermed kan du bruge lånet til finansiering af de produkter og / eller ydelser, som du drømmer om at få råd til. Du kan f.eks. bruge pengene på et nyt køkken, cykel, computer eller drømmerejsen.

3. Smarte betalingsløsninger – Det er hurtigt og ubesværet at betale de månedlige afdrag. Der er mulighed for at tilmelde sig automatisk betaling via betalingskort, ligesom man kan betale med kreditkort eller netbank via computer , tablet eller smartphone.

4. Forhøj lån, afdrag ekstra og afdragsfrie måneder – Ønsker du at låne flere penge end først antaget, har du mulighed for at forhøje dit lån. Det sker ved, at du sender en ny ansøgning, hvor du anmoder om at få forhøjet dit nuværende lån. I den anledning bliver der naturligvis foretaget en ny kreditvurdering. I låneperioden har du mulighed for at afdrage ekstra, uden at det vil koste dig ekstra. Dermed kan du reducere fremtidige afdrag og den total lånepris. Sidst, men ikke mindst kan du få glæde over afdragsfrie måneder, hvor du kan sætte lånet på pause, når det passer dig. I de afdragsfrie måneder skal du blot betale renten på lånet. Du kan låne fra 5.000 og op til 20.000 kr. med et forbrugslån eller kviklån. Er du på udkig efter et lån med afdragsfrihed, vil du kunne glæde dig over denne fremragende lånemulighed.

5. Gennemskuelige priser og kort løbetidZaplo har gjort det nemt at gennemskue en låneaftale ved at fokusere på gennemskuelige priser til glæde for låntagere. Alle kunder får tilbudt den samme rente, så der ikke er noget at tage fejl af. Når du får tilsendt et lånetilbud, vil alle lånets omkostninger være fremhævet. Har du et kortvarigt lånebehov, kan du tilmed glæde dig over en kort løbetid, der kan strække sig fra 3 og op til 12 måneder. ”Hvad koster det at låne?” er et meget almindeligt spørgsmål, som du kan finde svar på, når du modtager et lånetilbud. Der er i hvert fald mulighed for at optage billige lån med lav rente. Du kan desuden selv bestemme afdragsperioden, så du kan afdrage på dine vilkår.

6. Sikkert lån med NemID – Det er både sikkert og nemt at optage et Zaplo lån, hvor man skal godkende og underskrive låneaftaler via NemID. Det foregår ved, at du logger ind på din personlige NemID konto med dit nøglekort. I den forbindelse bliver du præsenteret for låneaftalen, som du skal underskrive med din digitale signatur.

Zaplo samler på tilfredse kunder – Du kan blive den næste

Zaplo er et låneselskab med en særdeles høj kundetilfredshed. På Trustpilot.dk kan låneselskabet prale med at have en gennemsnitlig score på 9,5 ud af 10, hvilket vidner om, at tidligere kunder har været meget tilfredse med deres oplevelse. Det er ingen hemmelighed, at låneselskabet er et af de mest populære selskaber på markedet, hvis man kigger på kundebedømmelser. Lån penge online hvis du kunne tænke dig at opleve den gode service, du får hos dette låneselskab. Der bliver brugt både tid og ressourcer på at skabe den højeste kundetilfredshed.

I den anledning bliver der bl.a. udbudt kundeservice på alle hverdage, hvor man henvende sig via chat, e-mail eller telefon. Der er dermed mange muligheder for at få fat i selskabet, hvis man har spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med sit lån. Skal man optage et hurtig lån på nettet, kan man med fordel vælge en låneudbyder med høj kundetilfredshed. Takket være den høje tilfredshed vil der også være stor chance for, at du vil blive tilfreds med dit kommende lån. Du behøves ikke være særlig teknisk anlagt for at ansøge om et lån på nettet. Det er både nemt og hurtigt, fordi du bliver guidet igennem hele processen – trin-for-trin. Du kan tilmed få glæde af en simpel og overskuelig låneberegner, hvor du kan beregne dine låneomkostninger.

Vil du optage et Zaplo lån? Disse betingelser skal du overholde

ZaploZaplo lån er som udgangspunkt henvendt til alle forbrugere uanset alder og økonomi. Dog er der alligevel enkelte betingelser, man skal overholde, hvis man skal blive godkendt til et lån. Vi har kort listet betingelser op nedenfor, som du også vil blive præsenteret for i din låneansøgning:

  • Du er fyldt 20 år
  • Du har adgang til en dansk bankkonto
  • Du har et dansk mobilnummer
  • Du har adgang til NemID
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du er tilknyttet en dansk folkeregisteradresse
  • Du er ikke registreret i RKI eller Debitorregistret

Overstående lånebetingelser er de betingelser, som du skal acceptere i forbindelse med din ansøgning. Hvis du overholder betingelserne, vil du være klar til at ansøge om et lån allerede i dag.

Lån penge nu hvis du har gjort dig nogle overvejelser om, hvor mange penge du vil låne, og hvor hurtigt du kan tilbagebetale dem. Det er nemlig vigtigt at have kendskab til det ønskede lånebeløb og løbetid, når man skal optage et lån. Uanset om du er på udkig efter et forbrugslån, kviklån eller et kontant lån, vil et Zaplo lån med høj sandsynlighed være noget for dig.

Kontaktinformationer
Zaplo.dk
4finance Vesterbrogade 1L,
4. 1620 København V
Tlf: 78 79 53 53
EMail: support@zaplo.dk