Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

I dag er lånemarkedet i konstant udvikling med mange forskellige låneudbydere. Uanset om det er første gang, du foretager et lån eller har prøvet det før, kan et lån være uoverskueligt med mange regler at holde styr på.

Før du sender ansøgningen af sted, er det en god idé først at undersøge de forskellige selskaber og deres produkter. Har du overvejet flere, men er i tvivl om, hvilken låneudbyder, der passer bedst til dig, kan du eventuelt tage direkte kontakt til dem. Få først her et samlet overblik over det danske lånemarked med de forskellige låntyper samt gode råd, så du er klædt godt på til at optage et lån.

Overblik over låntyper

Det digitale lånemarked byder ind med mange forskellige typer af lån, hvor betegnelserne er mange. Få her et samlet overblik over de typiske lån, der er hurtige og nemme at optage:

  • SMS-lån er det hurtigste lån, da det kan klares inden for typisk 24 timer. Et populært og simpelt lån, hvis man har et akut behov. Der følger dog en række krav og betingelser, du skal være opmærksom på.
  • Kviklån dækker over mindre beløb, der er nemme og fleksible at optage. Der er forbundet stor fleksibilitet og effektivitet med disse små lån.
  • Mikrolån er en form for hurtige lån, der minder om enten kviklån eller SMS-lån. Det vil sige, det er et begrænset lån på mellem 100-5000 kroner med en kort afbetalingsperiode på højst to måneder. Mangler du akut et lån på et mindre beløb, er mikrolån den låntype, du skal benytte dig af.

Er du på udkig efter billige lån eller rentefrit lån, kan du også finde låneudbydere med de bedste vilkår og priser, men læs gerne deres forskellige krav og betingelser igennem, før du kaster dig over det bedste tilbud.

Der findes flere forskellige slags lån i dag. Læs dig frem til dem alle og de hurtige lån på Mikrokredit.dk

Økonomi og budget – har du råd til at låne?

Før du beslutter dig for et lån, skal du som det første tage stilling til, hvorvidt du overhovedet har råd til at låne. Her skal du være opmærksom på både renter og gebyrer, du kan risikere at skulle betale og afdrage på inden for låneperioden.

Så sørg for luft i din privatøkonomi og læg et budget, du kan følge.

Find det billigste lån

Find ud af hvad der bedst kan betale sig ved et lån. Da de fleste låneudbydere kaster om sig med renter og gebyrer, kan du finde frem til det billigste lån, som er rentefrit. Låneudbydere skal desuden angive ÅOP (årlige omkostninger i procent) for hver gang, de låner penge ud.

Dette angiver, hvor stor en procentdel af dit årlige afdrag, der går til renter og gebyrer på lånet. Så når du skal vælge det billigste lån på nettet, skal du vælge en låneudbyder med den laveste ÅOP.

Indhent flere lån

Findes der flere lån med gode økonomiske fordele, herunder lav ÅOP-værdi og månedlig ydelse, er det en god idé at ansøge om lån hos dem alle. Samtidig har du mulighed for at sammenligne deres kontrakter, før du sender dem af sted, og det er gratis og helt uforpligtende at udfylde en låneansøgning.