Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

Hvis du har en fornemmelse af, at du er ved at miste overblikket over din økonomi, kan det være en rigtig god idé at overveje at få et samlelån. Et samlelån er perfekt for dig, der ikke gider at kæmpe med mange forskellige lån og kreditorer, men i stedet bare gerne vil fokusere på en enkelt regning hver måned. Det har hjulpet mange med at få overblikket tilbage.

Et samlelån fungerer på den måde, at du tager et samlet lån hos en låneudbyder, som du så bruger til at betale alle dine øvrige lån ud med på en gang. På den måde står du nu tilbage med et samlet lån, som du kan fokusere på i stedet for.

Sammenlign priserne på samlelån inden du vælger

Et samlelån er dog et lån ligesom alle andre. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig umage, inden du vælger, hvilken udbyder du vil ansøge om et lån hos. For når der er tale om et samlelån, er der også formodentlig tale om et ret stort lån, og dermed er det vigtigt, at du får så gode betingelser som muligt.

Så gør dig selv den tjeneste at sammenligne priserne på de mange udbud af samlelån, inden du vælger at sende din ansøgning afsted. Så giver du i hvert fald dig selv muligheden for at få de bedste betingelser på markedet.

Slip for at bekymre dig om 20 kreditorer

Et samlelån er for mange mennesker en god genvej til at skabe lidt ro i sindet. Der er mange, der har alt for mange kreditorer – det vil sige virksomheder, som de skylder penge. Og det kan hurtigt blive svært og uoverskueligt at skulle afdrage på 10 eller 20 lån hver eneste måned.

Når du samler alle dine lån et enkelt sted, kan du skære de 19 resterende kreditorer fra. Dem skal du ikke være bekymret for ringer til dig mere eller kontakter dig, når du har betalt lånet af. Og det betyder meget for den indre ro, at du kun skal forholde dig til en kreditor.

Få overblikket tilbage over din økonomi

Så savner du at have mere overblik over din økonomi, og vil du gerne skære antallet af kreditorer væsentligt ned, kan det altså være en smart ide at vælge et samlelån, så du fremover kun har en enkelt post, du skal betale af på hver måned.

Det gør det også meget nemmere at overskue, hvornår du kan blive gældfri. Og husk så på ikke at optage ny gæld, efter at du har fået dig et samlelån, hvis dine horisonter til at blive gældfri med et samlelån skal holde stik. Optager du ny gæld, er det begrænset hvor meget et samlelån kan hjælpe dig.