Ansøg gratis – 100 % uforpligtende og få et overblik over alle dine muligheder

lånemulighederDu skal som låntager skabe dig et overblik over dine lånemuligheder, hvis det skal lykkedes dig at finde dit ideelle lån. Det danske lånemarked er fyldt med muligheder, som du kan undersøge nærmere, hvis du drømmer om flere penge mellem hænderne.

Dét kan påvirke dine lånemuligheder

Det er først og fremmest værd at vide, at der er flere faktorer, der kan påvirke dine lånemuligheder. Der bliver nemlig stillet nogle krav fra låneudbydernes side, hvilket du skal være bevidst om. Det vil vi gerne overskueliggøre for dig med nedenstående liste:

Alder – Læser du kravene for at optage et lån, så vil der altid være oplyst en minimumsalder. Minimumsalderen vil typisk være 18 år, men der findes også eksempler på låneselskaber som kræver, at du er mindst 20 eller 23 år.

Indkomst og økonomi – Din indkomst spiller også en vis rolle, da det er svært at blive godkendt til et lån, hvis man har en lav indkomst og / eller har rod i økonomien. Du kan forvente, at låneudbyder foretager en grundig kreditvurdering af dig.

Gældshistorik – Har du en eksisterende (og måske misligholdt) gæld, vil det påvirke dine lånemuligheder i en negativ retning. Er du tilmed registreret i RKI eller Debitor Registret, vil det gå endnu hårdere ud over dine lånemuligheder. Du kan læse her om hvad der står omkring dig i RKI hos dininfo.dk

Bopæl – Det er alfa omega, at du er bosat på en dansk folkeregisteradresse, hvis du vil låne penge hos et dansk låneselskab. Hvis du er bosat i udlandet, så vil dine lånemuligheder være meget begrænsede.

Læs om de mange låneudbydere

Det kan være svært at gøre sig klog på det danske lånemarked, hvis man ikke er villig til at bruge tid på research og informationssøgning. Der er rigtigt mange veletablerede selskaber, som lever af at udbyde lån til danske låntagere. Disse låneudbydere skal du kende til, så du ved, hvor du skal henvende dig, hvis du vil optage et hurtig lån.

Online låneudbydere hovedsageligt forbrugslån, kviklån og mobillån, som er eksempler på eftertragtede lånetyper. Du vil opleve, at der er nogle låneudbyder, du finder mere attraktive end andre. Det kan være faktorer som svartid, udbetalingspolitik, kundeservice og vilkår, der påvirker din vurdering af de forskellige låneselskaber.

Sammenlign flere lånetilbud, før du træffer et valg

Du skal ikke nødvendigvis takke ja til det første lånetilbud, du bliver præsenteret for på din jagt. Vi anbefaler, at du sammenligner flere lånetilbud, før du træffer et valg, så du ikke ender med at gøre noget forhastet. Skal du sammenligne lån, så skal du have tilsendt flere tilbud fra forskellige danske låneudbydere.

Alle kan sammenligne lånetilbud, og det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende. Sammenligning af lån bliver og mere anvendt herhjemme, fordi danske låntagere stræber efter at optage de billigste lån. Du kan også finde det billigste lån, hvis du sammenligner tilbud og vælger det bedste og billigste af slagsen.

Du risikerer intet ved at sende en låneansøgning. Det er først, når du har skrevet under på en lånekontrakt, at aftalen er bindende. Hvad enten du vil optage et forbrugslån, kviklån eller mobillån, så skal du sørge for at læse de forskellige vilkår og betingelser.

Se også: Lån penge nemt og hurtigt