Ansøg gratis – 100 % uforpligtende - få et overblik over dine lånemuligheder

SMS lån

Få et SMS lån med hurtig udbetaling af pengene. Se
SMS lån – Ansøg gratis og få svar med det samme.

 

Sådan skaber du dig et overblik over SMS Lån

SMS lånSMS lån er en lånetype, man skal have et vis kendskab til, hvis man har interesse i at optage et lån. Det er nemlig kendt som et de hurtigste lån på markedet, hvor man kan forvente hurtig svar og hurtig udbetaling.

Hver dag er der rigtigt mange danskere, der vælger at optage et SMS lån uden sikkerhed, hvor man slipper for tidskrævende og besværlige processer. Sms lån lånet er blevet lanceret til glæde for dig, der sætter pris på at kunne optage et lån via din mobil – Ansøg om et SMS lån på 2 minutter helt gratis.

I vores oversigt bliver du præsenteret for nogle af de førende låneudbydere, som kan tilbyde dig et SMS lån efter dine krav og behov. Vi har nøje udvalgt låneudbyderne i vores oversigt, så du trygt og sikkert kan optage billige lån hos disse udbydere.

Oversigten bliver jævnligt opdaterer i takt med, at låneselskaberne opdaterer sine betingelser og priser. Benytter du dig af vores oversigt, så kan du spare både tid, penge og besvær, hvilket er attraktive fordele for enhver låntager.

Optag et SMS lån nemt og hurtigt

Det er både hurtigt og ubesværet at optage et lån via SMS. Som navnet lægger op til, så kan du ansøge om et lån ved at sende en SMS. Dermed kan du ansøge om lån, uanset hvor du befinder dig. Har du din mobil på dig, så kan du ansøge om lån fra bussen, sengen, poolen eller et helt fjerde sted. Du kan optage lånet, når du har fastlagt dine krav for henholdsvis lånebeløb og løbetid.

Det er dermed ingen hemmelighed, at SMSlån er blandt de hurtigste og nemmeste lånetyper i øjeblikket. I forhold til mobillån skal du dog være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er hele låneprocessen, som foregår via SMS. I de fleste tilfælde skal du nemlig udfylde dine oplysninger på udbydernes hjemmesider på forhånd, hvorefter du kan ansøge om selve lånet fra din mobil. Når det kommer til godkendelse og underskrift, så foregår det via NemID, da det er mest hensigtsmæssigt i forhold til sikkerhed.

Den reelle proces kan afvige fra udbyder til udbyder. Ikke desto kan du forvente, at låneprocessen er skåret helt ind til benene, så du kan lån penge hurtigt og nemt uden at skulle gennemgå en masse unødvendige trin.

Hurtige mobillån

hurtige mobillånEr du interesseret i at låne hurtige penge, så gør du klogt i at undersøge mulighederne for at optage hurtige lån. Det kunne f.eks. ske med et SMSlån, hvor du kan låne fra 500 og op til 10.000 kr.

Et mobillån kan bruges til finansiering af regninger sidst på måneden, hvor det kan knibe med økonomien. Det er også muligt at bruge de lånte penge til finansiering af forbrug, hvilket kviklån og forbrugslån lægger op til. I den anledning er det helt op til dig at vurdere, om du ønsker at bruge pengene på én gang eller over flere gange.

Der er ingen, der stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, og hvorvidt du reelt har brug for pengene. Generelt er der stor fokus på anonymitet, når man optager et kviklån, da låneudbyderne ikke blander sig i, hvad du skal bruge lånet til.

Der er mange forskellige situationer, hvor et hurtig SMSlån kan være relevant. De mest typiske situationer består af følgende:

 • Du har brug for finansiering til gæld og ubetalte regninger
 • Du er stødt på uforudsete udgifter
 • Du har brug for finansiering af forbrug (ny cykel, tv, smartphone o.l.)

I modsætning til din bankrådgiver vil din långiver ikke slæbe dig gennem lange forhør, hvor du skal redegøre for dit låneformel.

Udbetaling af lånet inden for 10 minutter

Hurtig udbetaling af lånetHurtig udbetaling er en realitet, når du optager et lån via din mobil. Hvis du ansøger om et lån i dag, så vil du typisk kunne have pengene på din konto i dag eller næste hverdag. Dermed kan du få glæde af rigtigt gode vilkår, hvis du optager et lån via SMS.

Dog skal du være opmærksom på, at du i enkelte tilfælde kan opleve forsinkelser i forhold til udbetaling. Hvis du ansøger om et lån uden for udbydernes åbningstider, så må du påregne, at pengene tidligst kan blive udbetalt dagen efter. Hvis din bank er forskellig fra långivers bank, kan der ligeledes være en smule forsinkelse.

Det er i princippet muligt at få udbetalt et kreditbeløb inden for 10 minutter. Det er muligt takket være den automatiske låneproces, som man får glæde af med et SMS lån. Der er nemlig tale om mindre kreditbeløb, hvor der ikke er behov for, at alle låneansøgninger skal godkendes manuelt. Den automatiske proces er med til at sikre den hurtigste udbetaling, hvilket gør sig gældende hos stort set alle låneudbydere på det danske lånemarked.

Flere udbydere tilbyder gratis lån

Gratis lånDer er intens konkurrence på lånemarkedet, hvor der jævnligt dukker nye låneselskaber op. Det har medført, at man som låntager kan få glæde af en masse attraktive lånetilbud. I den anledning kan man optage et gratis lån via SMS, hvilket er en mulighed, som gør sig gældende hos flere låneselskaber. Hos Vivus lån og Ferratum kan du optage et rentefrit lån, hvor det eneste du skal tilbagebetale er selve lånebeløbet. Det er et fremragende tilbud, som er henvendt til alle nye låntagere.

Du kan typisk låne op til 4.000 kr. med en løbetid / afdragsperiode på 30 dage. Der vil kun blive pålagt renter, hvis du ikke formår at tilbagebetale lånet inden for 30 dage.

Hvis du er i tvivl om, om et lån er gratis, så skal du kigge efter ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Hvis ÅOP er 0, så er der tale om et 100 % gratis lån uden renter og gebyrer.

Mobillån uden sikkerhed

Ønsker du at optage et SMS lån uden sikkerhed, så har du mange muligheder. Skal du have bevilliget et lån hos din bank, så skal du være villig til at stille sikkerhed. Det samme gør sig heldigvis ikke gældende med et SMSlån, som du kan optage uden at stille sikkerhed. Dermed er der ingen krav til, at du skal eje bil, bolig eller båd. I den forbindelse kan låneselskabet heller ikke kræve pant i dine værdier, såfremt du misligholder din låneaftale.

Lån uden sikkerhed er en attraktiv fordel, som man kan opleve hos langt de fleste låneselskaber. Risikoen er dermed på långivers side frem for låntagers side, hvilket betyder, at du reelt ikke løber nogen risiko som låntager.

Lån uden sikkerhed

Find det billigste lån på markedet

Vores liste er som tidligere nævnt ikke udtømmende, og det er derfor ikke sikkert på her på siden finde det bedste og billigste lån.

Vil du undgå at hænge på et dyrt lån, så kan du med fordel finde det billigste SMSlån på markedet. Selvom det kan virke overskueligt og besværligt at finde et billigt lån, så er det rent faktisk ganske nemt.

Når du skal finde det billigste lån, så skal du undgå at begå den klassiske begynderfejl. Der er nemlig mange låntagere, som er tilbøjelige til at tro, at låneprisen udelukkende handler om den fastlagte rente. Desværre er renten langt fra den eneste prisfaktor, som gør sig gældende for lån.

billigste smslånDet billigste lån er det lån, som har det laveste ÅOP, da der er medregnet alle de tilstedeværende renter og gebyrer. Disse faktorer har indflydelse på den reelle lånepris:

 • Renter
 • Stiftelsesomkostninger
 • Kontogebyrer
 • PBS-gebyrer
 • Administrationsomkostninger

Ifølge lovgivningen skal alle låneselskaber oplyse ÅOP, når det gælder lån og øvrige kreditaftaler.

Krav til låntager

Skal du optage hurtige lån via din mobil, så er det afgørende, at du opfylder de krav, som der er blevet fastlagt. Der er typisk en række elementære krav, som man ikke kan komme uden om at opfylde, hvis man skal blive godkendt til et lån. Det omfatter følgende krav:

 • Alder – SMS lån 18 år antyder, at alle personer med en minimumsalder på 18 år kan optage et lån. Dog er der også enkelte låneselskaber som kræver, at låntager er minimum 19, 20 eller 23 år. Med reference til lovgivningen er det ikke muligt at låne penge, hvis man er under 18 år gammel.
 • Ingen registrering i RKI – Langt de fleste låneselskaber har meldt ud, at de ikke låner penge til personer, som er registreret i RKI.
 • Dansk adresse og mobilnummer – Du er tilknyttet en dansk folkeregisteradresse, og du har et dansk mobilnummer.
 • Adgang til NemID – Du har adgang til NemID, som du skal bruge til at godkende og underskrive dit lån.
 • Beskæftigelse og indkomst – Der kan være krav om, at du skal have et fast arbejde og dermed fast indkomst. I enkelte tilfælde kan der blive stillet krav til din indkomst, som skal overholde et minimumsbeløb.

Som udgangspunkt er der ingen krav i forhold til sikkerhed og dokumentation. Lån penge nu via SMS, hvis du kan opfylde de krav, som gør sig gældende for låntagere.

Fordele og ulemper ved et SMSlån

Selvom et lån via SMS lyder attraktivt, så kan du med fordel sætte dig ind i både fordele og ulemper ved lånetypen. Ligesom det gør sig gældende for alle andre lånetyper, så er der nemlig både plusser og minusser ved at optage et lån. Disse fordele og ulemper vil vi kort introducere dig for.

Fordele

1. Hurtig ansøgningsproces – Det tager som udgangspunkt 2-3 minutter at udfylde og sende en låneansøgning. Det er i øvrigt gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning.

2. Fuld anonymitet – Du skal ikke svare på spørgsmål omkring lånets formål og din økonomiske situation.

3. Der er stor chance for godkendelse – Langt de fleste bliver godkendt, da lånebetingelserne er lempelige.

4. Hurtig udbetaling – Lånet bliver udbetalt samme dag eller næste hverdag, så du hurtigt har pengene på din konto.

5. Ingen sikkerhed for lånet – Der er ingen krav om, at du skal eje værdier såsom bil, bolig eller båd.

6. Ikke afhængig af åbningstider – Du behøves ikke tilpasse dig åbningstider. Du kan ansøge om et hurtig lån online, uanset om det er nat eller dag.

Ulemper

1. Høje renter og gebyrer – Du skal forvente relative høje renter og gebyrer, hvilket hænger sammen med, at långiver stiller få krav til dig og samtidig løber en vis risiko ved at udlåne penge uden sikkerhed. Som du er bekendt med, så er det dog også muligt at optage et lån uden renter.

2. Kort løbetid / afdragsperiode – Hvis du optager et SMSlån, så skal du være indstillet på at tilbagebetale lånet inden for en kort periode – typisk 1-60 dage. Den mest almindelige afdragsperiode for denne type lån er 30 dage.

Optag et mobillån i 3 nemme trin

Lån penge online eller via mobil ved at gennemgå 3 simple trin. De 3 trin i processen består af følgende:

1. Find et passende lån, som imødekommer dine krav og situation

2. Ansøg om lånet via SMS

3. Få pengene udbetalt til din konto inden for kort tid

Så nemt kan du altså optage et SMS lån, hvis du har brug for hurtige penge her og nu.