Ansøg gratis – 100 % uforpligtende og få et overblik over alle dine muligheder

UdlandsrejseDer er ikke særligt mange aktiviteter, der kan hamle op med en rejse til udlandet. Planlægger du en udlandsrejse i den nærmeste fremtid, så kan du starte med at få styr på den økonomiske del.

Hvordan skal jeg finansiere min drømmerejse? Hvor mange penge kan jeg tillade mig at bruge på rejsen? Hvad kan jeg gøre for at holde mine rejseudgifter nede? Det er nogle af de økonomiske spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal planlægge din kommende rejse.

Undersøg hvad din drømmerejse vil koste

Det første du bliver bedt om at gøre er at undersøge, hvad din drømmerejse vil koste, når du lægger alle de forskellige udgifter sammen. Skal du have en idé om, hvor mange penge du skal skrabe sammen, så skal du kende til dine samlede rejseudgifter. De mest almindelige udgiftsposter i forbindelse med en udlandsrejse består af følgende:

  • Flybilletter
  • Hotelophold eller anden form for indkvartering
  • Billeje (samt brændstof og evt. forsikring)
  • Forbrug (mad, oplevelser, shopping, souvenirs m.v.)

Der kan være nogle af ovenstående udgiftsposter, der kan være sværere at fastslå på forhånd. Det er f.eks. svært at vurdere, hvor mange penge du vil bruge på mad, shopping og brændstof. Du skal ikke desto mindre forsøge at regne på, hvor mange penge du cirka vil bruge. Læs også hvad koster din sommerferie her

Er det realistisk?

Du har nu fundet ud af, hvor mange penge din drømmerejse vil koste og skal nu tage stilling til en meget vigtig ting. Du skal nemlig vurdere, om det er realistisk at finde penge til din drømmerejse. Har du lige mistet dit job og / eller har du en stor gæld, så er det måske ikke det bedste tidspunkt at bruge mange penge på en rejse.

Har du en god og sund økonomi, og kan du sagtens finansiere dine rejseudgifter, så er der intet, der skal stoppe dig. I den anledning vil det være ganske realistisk, at du kan bestille den rejse, du altid har drømt om.

Brug penge fra din opsparingskonto

Det næste punkt handler om finansiering af rejsen, som kan gribes an på forskellige måder. Du kan i første omgang bruge penge fra din opsparingskonto og se, hvor langt pengene rækker.

Du vil måske opleve, at din opsparingskonto kun kan dække dine udgifter til flybilletter og hotelophold, hvorfor du er nødsaget til at finde penge andetstedsfra. Du kan i realiteten helt undgå at røre ved din opsparingskonto, hvis du arbejder målrettet på at spare op til et hus eller en bil.

Ansøg om et hurtig lån og rejs i morgen

Vi mennesker har godt af at være spontane en gang i mellem. Trænger du til ferie og afslapning, så kan du booke din drømmerejse med det samme. Hvis din arbejdsgiver tillader det, kan du sætte kursen sydpå allerede i morgen.

Der er flere lånetyper, der kan bruges til at finansiere en rejse. Hvorvidt du skal vælge den ene eller anden lånetype afhænger bl.a. af, hvor mange penge du vil låne. Det er mest populære lån at optage er forbrugslån, kviklån og SMS lån, hvorfor du også kan overveje at ansøge om disse lånetyper.